Sunday, September 17, 2006

kekbuah...


Assalamualaikum.... sempena bulan syawal yang akan menjelma tiba ini... heheh.. ape lagi nak jual kek la nih.. kek buah.. kek buah bakar yang di bawa terus dari dapor.. hand made lagi sedap.. dia buat oleh my neighbour makcik aisyah... resepi turun temurun dari mak dia..memang tak nyesal le makan.. sebabnye kite yang tak suke makan kek buah pon bleh trus suke nk makan kek buah... amat best dan sedap... uh juicy nye...
spesifikasi kek buah tersebut adalah seperit berikut..

berat lebih kurang sekilo, panjang 9" lebar 5" tinggi 3"
didatangkan dalam packaging yang menarik
senang untuk di bawa kemana-mana sebagai buah tangan untuk bertandang ketika hari raya nanti...

amat lah mudah... bleh la nak bagi kat mak ke.. mak mentua ke.. atau pon mak sedara ker.. bagi kat nenek pon bleh.. memang best la.. diaorang mesti suka punye.. tak pon untuk juadah tetamu nanti hari raya.. kalau nak makan sendiri lagi best.. sebab memang sedap... kalau kite, beli makan sendiri je...

ha dah tuh kalau memang nak la kan.. bleh la tempah kat kite.. just gimme a call atau sms pon bleh... di talian 012XXXX mudah je kan..

ops lupe plak nak bagi tau harga dia.. harga dia RM35 sahaja.. takde tax.. hehehe.. penghantaran?? em.. kalau nk di pos kan.. korang kene ler bayar harga pos.. tapi untuk my friend yang memang kite kenal.. bleh ler kite bawk gi kat uia...atau pon dtg ambik kat rumah kite.. kalau rumah korang dekat ngan my house kite bleh antar kan... senang je kan... bleh jugak email di bluesharkcomel@hotmail.com macam tuh ler cara nye...

http://mcnods.fotopages.com


No comments: