Friday, January 11, 2008

AZAM...

kite agak sebuk kebelakangan ni....
-jadi blog kite pon kadang-kadang terhenti....
-so bile skali tingat nk wat blog... kite wat ler secara bundle...
-kebetulan tahun baru islam ngan masihi ni dekat2 so kite pon wat ler bundle punye blog mengenai azam....
-sebenarnye... azam kite ni lebih kurang sama ler tetiap tahun...
-heheheh tapi tahun nih ade kelainan sket.... apa dia???
-AZAM KITE: kite selalu tingat kat awk.... tapi awk tak tau pon kite tingat kat awk.... atau pon dalam english nye azam kite macam nih ler.... i admire him.... but he never know that....

-huhuhuhuh tapi apa yang menarik... macam mana plak ler kakak ipar kite dah tau... huahuahau terer la kak Rosa nih... tapi kite pecaya kat kak rosa... dia takan bg tau Abg La... atau pon sesapae.... secret safe tightly....
-kite harap that so called "AWAK" will say somthing to me.... and i hope that he also have the same feeling to me... i'm tired of admiring anymore....-i wish i could know him more...

-itu hanya penambahan azam le.... kalau bleh tahun 2009 termakhbul la... ameen... meh sesama ameen kan kite
- selain itu azam yang agak same ler.. memperbaharui diri ini... untuk menjadi lebih baik...mantapkan iman... mantapkan ilmu di dada... persiapkan diri untuk masa depan... persiapkan diri untuk menghadapi pelbagai jenis manusia..... heheheheh
-itu sahaja la kot....
=marilah kite sama-sama tempuhi.. dan realisasikan azam kite.... yeah!!


latest picture of me... during nad's engagement... 22/12/2007 the picture is original... no editing effect... no crop.. no exposure.. no adding colour.. waiting..

http://mcnods.fotopages.com

1st January... 2008

em..... the first day in the year of 2008.. kite pegi ler berkelah di ULU YAM bersama-sama ngan kawan-kawan kite... huhuhuh sonok gak ler... berkelah... mandi manda... wa.. amat seronok... suke sgt air sungai.... memang best dan amat menyegarkan....
-sebenarnye plan asal adalah kak Kim ngan kak Wayne...
-bile derang plan kite pon ajak ler geng kite gi same....
-ajak punye ajak... syirah ngan wany je on... djah dia kate nk kuar ngan pakwe baru le plak...
-semua berjalan lancar... tapi kite ler letih... kite kene drive pegi dan balik.. jemput sume org pegi dan balik.... memang letih sgt...
-em.. makanan tak de ler mewah2 sgt... kite org mane mampu lagi nk mkn best-best...
-kite bawk beehoon dan sandwitch... sardine dan telur... habes gak akhirnye...
-pehtu ade le keropok snek roda ngan udang tuh.....
-balik kol 3 lebih sampai umah... lepas solat... terus lena... letih oooooo
itu sahaja... sgt gembira.... sgt best.... dapat borak dan bermandi manda.....
-thanks my geng!
-gmbar ade kat wany.. kite lupe nk bwk camera la plak... eheheheheh nati kalau ade gmbar kite upload ler kat sini... kalau takde korang bayangkan ler macam mana rupa indahnye ulu yam tuhj.... dan kedinginan air dia yang nyaman dan sejuk.... burrrr..... sedap..... best.... uh....
http://mcnods.fotopages.com