Friday, January 11, 2008

AZAM...

kite agak sebuk kebelakangan ni....
-jadi blog kite pon kadang-kadang terhenti....
-so bile skali tingat nk wat blog... kite wat ler secara bundle...
-kebetulan tahun baru islam ngan masihi ni dekat2 so kite pon wat ler bundle punye blog mengenai azam....
-sebenarnye... azam kite ni lebih kurang sama ler tetiap tahun...
-heheheh tapi tahun nih ade kelainan sket.... apa dia???
-AZAM KITE: kite selalu tingat kat awk.... tapi awk tak tau pon kite tingat kat awk.... atau pon dalam english nye azam kite macam nih ler.... i admire him.... but he never know that....

-huhuhuhuh tapi apa yang menarik... macam mana plak ler kakak ipar kite dah tau... huahuahau terer la kak Rosa nih... tapi kite pecaya kat kak rosa... dia takan bg tau Abg La... atau pon sesapae.... secret safe tightly....
-kite harap that so called "AWAK" will say somthing to me.... and i hope that he also have the same feeling to me... i'm tired of admiring anymore....-i wish i could know him more...

-itu hanya penambahan azam le.... kalau bleh tahun 2009 termakhbul la... ameen... meh sesama ameen kan kite
- selain itu azam yang agak same ler.. memperbaharui diri ini... untuk menjadi lebih baik...mantapkan iman... mantapkan ilmu di dada... persiapkan diri untuk masa depan... persiapkan diri untuk menghadapi pelbagai jenis manusia..... heheheheh
-itu sahaja la kot....
=marilah kite sama-sama tempuhi.. dan realisasikan azam kite.... yeah!!


latest picture of me... during nad's engagement... 22/12/2007 the picture is original... no editing effect... no crop.. no exposure.. no adding colour.. waiting..

http://mcnods.fotopages.com

No comments: