Wednesday, March 18, 2009

hari ini..

Sudah di agak dah... hari ni mesti tak best sikit mai keja..em... ade sedikit tension dan kurang senang hati... aduh mcnods punye perut kenyang dan penuh le.. mcnods makan nasik satu senduk tempe,tokua,sayur kacang panjang dan ayam goreng.. hehehe RM4.50.. em... ayam dia kecik.. tapi takpe ler.. skali skala makan ayam kan.. pegi beli plak ngan staf2 azhar & wong..

em... yang ci famy tu plak.. tah ape mimpi asik cakap pasal take her own sweet time je.. ape bende entah.. nyampah jugek la...
pehtu plak.. dok ckap2 ngan bos... bilang punye bilang... bos worth RM125 sejam untuk consultation... ehehe... mcnods plak... ale sket je... RM 60 je.. ape le sangat kan.. budak mentah... ade jugek worth nye le at least dari takde langsung... mcnods tak tau nape dua tiga menjak ni hati mcnods melonjak2 untuk carik keje lain.. tension mikirkan target kene capai le.. job nk kasik masuk dalam company la... adeh la... letih la mikirkan... keje jadi cekgu sume ni tak payah pikir... pikir nk didik budak je.. tiap2 bulan gaji masuk cukup... senang cerita... ni bonus pon lom tentu lagi.. kawen plak alahai... takde maknanya... takdak cuti... maybe join bank ke big company atau firm baru best kot...sedap je cakap best... macam le best...
dah ler malas nk bebel.. mcnods nk smbung wat keje... sebelum tu nk pegi solat zohor la dulu.. mohon berkat dan ketenangan hati dari Allah swt... semoga diberkati kerje nih... dan di mudahkan untuk menempuh hidup yang penuh pancaroba..ameen.... semoga semua pon begitu...
http://mcnods.fotopages.com

No comments: