Saturday, February 04, 2006

One happy day!!

em.. setelah lama dah tak update blog kini saye dah ade benda yang nk dituliskan... sebenarnya bukan ape.. bz sket le dengan mid sem test.. so skang nih abes sudah selesai segalanya.. huh amat lega rasenya.. tapi demam selsema plak datang mengundang... tapi nk wat camna kaffarah dari Allah... semoga di ampunkan dosa-dosa kecilku.. em... so nk citer sket la.. pade hari ni memang kire rasenye agak-agak boring la... sambil selak2 buku... macam biase pc ku sentiasa online YM nye.. so tetiba pop! datang satu message dari memah my best friend.. tetiba dia ajak gi swimming,... pehtu time tuh sebenarnye... heheeh adeh.. tapi disebabkan memah ni jiwa tengah kacau.. so saye pon setuju le kuar gi swimming gak... kebetulan wedah ade keta.. dia pi ambik emmah kat umah dia trus ke uia.. pehtu saye punye umah ni kire dekat sket la ngan UIA sampai la dulu.. tak beberapa lama kemudian.. nmpka la memah lambai-lamabi kat saye... pehtu nampak lak wedah... pehtu pe lagi.. tukar equipment(gune perkataan sopan sket hahah..) pastu ape lagi terjun trus dalam kolam.. memula slow2 je.. pehtu dah lelame sket rase boring datang ape lagi.. wat hal la.. terjun ramai- ramai dengan cara tersendiri.. hahahaha... abes la org2 tgh berenang tuh... mesti bengkek punye... tak kesah le.. sebab nye then ade plak geng lain yang ikut sekaki.. so sronok sgt dpt terjun masuk dalam kolam.. dah abes cite bab swmming..ape lagi.. lapar le.. pehtu.. kita org pon pi le kedai makan... kedai makan tuh org pangil kubior.. kubor tuh mmg famous la untuk budak-budak UIA pi makan kat situ.. kalau tak salah saye le name kubor tuh dpt sebab nye tempat makan tuh berdepan ngan kubor je... sebab nye situasi lokasi kedai tuh memang seberang jalan tuh kubur orang Islam... em.. tuh le.. makan punye makan... memang best.. em.. orde macam-macam.. tapi habes sume.. dok kat situh berejam sampai orang sekeliling tu silih berganti dah pon... kalau jumpa memah ngan wedah nih memang tak kering gusi ketawa gelak bercertia macam-macam... macam-macam kisah keluar.. tak penah takde citer... tak cukop ngan cetting dok bercerita.. mesti rasa tak puas nk kene jumpa cerita balik baru ade rase puas.. adeh.. tapi ape yang dapat saya rasakan ukhuwah yang amat hebat terjalin antara kami.. em.. kami dapat share cerita berita suka duka masam masin manis segala nya... Saya rasa bersyukur pada Allah kerana kurniakan sahabat yang amat sekapala nih... dan berharap semoga persahabatan ini kekal dan intim dunya wal akhirah... love u very much my beloved and lovely friend... wedah and memah... keep suported each other.. forever friend.. em.. mintak maap la.. gmbar tak ambik hari nih... eheheh...
http://mcnods.fotopages.com

No comments: