Sunday, August 06, 2006

a day..

today pepagi bangun... then on pc.. pm memah.. sebab nye dah janji nak plan camner nak jumpe ngan memah... then bile pm memah ade hal la plak.. mak kite pangey balut hadiah untuk abg megat... abg megat nye kenduri kawen today.... so lepas selesai semuanya... balik ke depan pc... aler memah dah pon offline.. bile tgk kat hp.. dia send sms tak leh plak nak jumpe.. sebab nye memah demam.. dia rasa tak larat nak kuar... so dgn itu plan pon berubah... ajak mama kuar... mama pon ok je sebab mama kata nak jalan-jalan gak... so pegi la jusco ngan mama.... heheh... dengan harapan tak habes bnyk duit... tapi akhirnya habis gak duit... aduh... beli kasut hitam ngan tumbler... kebetulan tumbler pecah... sedih nye.... tapi nak wat camna... pehtu beli toiletries... itu sahaja... tapi agak happy la kuar ngan mama.. leh gossip-gossip sket... :D pehtu lunch...
balik tuh singgah umah mael.. tido upanya bebudak dua org tu... pehtu balik ler umah... lepak jer....
then gi mandi pehtu gi pasar malam... kat pasar malam tgk lengang je org.... agaknya semua dok depan tv kot dok tunggu AF.... huahuahuh.... semua harap faizal menang.. gituh ler... em.. ape nak kata kan... yg menang derang... kite gak yg tak dpt apa-apa.... so tgk ler AF kat umah andy.. sebabnya tamo tgk sensorang ler... tak best la... layan gak ler sampai habes kat umah andy... tapi terpaksa layan karenah mael yang bising... dah aktif la dia tido bnyk siang tadi... aduh.... tapi sonok ler time faizal di umum jadi juara kite ngan mael loncat-loncat... pehtu kite angkat mael julang tingi-tingi... abes sonok la budok tuh... macam dia plak ler yang juara.... huahuha... ituh sahaja.... then terus balik umah... lepas tuh... tulis blog.... that's all for today....

http://mcnods.fotopages.com

No comments: