Saturday, August 05, 2006

steamboat..

wa.... best sgt... buat steamboat ngan member... semua skali ade enam org...semua budak syariah... tapi kite sorang je budak civil... tapi agak best ler... em... semua ade enam org... kire member kamceng ler kat uia nih... em... terdiri dari mcnods,djah,syirah,wani,nad dan Ada... em... share sorang RM10 gi beli semua bahan-bahan untuk wat steam boat... antara komiti nye...

mastermind: masriwani

idea: mcnods

tresurer/secretary: Ada

catering(buat air): djah

special task: nad

sleeping beauty: syahirah

tukang beli ais: masriwani

transport: mcnods

cameragul: mcnods

venue:F2.7 bilik mcnods kolej haleemah.

tukang makan: mcnods,djah,syirah,nad,masriwani dan ada

heheheheh itu ler antara jawatan yang di sandang..... lepas hantar kes research kat madan nik haizam kita org berempat memulakan perjalanan untuk membeli barang...syirah ada tutor usul fiqh dijah plak ade tutor CPC jadinya tak bleh la nak ikut membeli barang-barang gituh.... lepas tuh kita org memula perjalan pegi ke pemborong stimboat... lepas berbelanja lebih kurang RM30. meneruskan perjalanan ke GIANT plak.... heheh.. pehtu beli ler apa2 yg diperlukan untk mlm stimboat tu.... air dan sebagai nye.... pehtu lepas beli2 semua tuh... teruskan perjalan ke rumah kite.. nak ambik periuk steamboat... mereka pon bermain2 la ngan eismael dan zulaykah.... aduh.. budok tuh bile ade org macam baik je..em.. takpe la...
then dah tuh balik la ke uia... my grandma ade bekalkan cok kodok yg mmg best...my feveret tuh... hehehe... em... dah sesampai je kat uia... wani balik gi bilik dia mandi... then the rest yang tinggal... siap2 untuk stimboat... ada gi potong kangkung, aku wat sup untuk stimboat... bile dah siap tuh gi solat maghrib... lepas solat maghrib dah sesiap semua tunggu la plak syirah.. punya la lama tunggu dia sorang.... em... wani pon dah smpai dgn ais nya yg beli rega singgit ja.. heheh.. pehtu dah semua smpai... wat ler acara bagi hadiah... sebab nye wani nk kabulkan hajat dia bg hadiah yg tak tersampai hajat nk bg.... pehtu seperti biasa mcnods sebagai cameragul nye sibuk la ambik gmbar tapi malangnye... party nih kite org tak pakai tudung... jadi tak leh nk tunjuk bnyk sgt gmbar... ehehe.... so amat hapy that nite mkn stimboat reramai.... mmg best la... dan semua berpendapat nak buat lagi sebelum grad.... huahuha..... harap-harap ukhuwah abadan la.... em... amat meriah... makanan bnyk gak lebih... so bile dah lebih bg ler kat org2 lain.. my rumet pon di jemput sama makan... sedap tak syima... em... wani yang amat excited ngan stimboat.. tak habes-habes dok kate sedapnye stimboat sedapnye... em...amat happy sebab semua makan dgn seleranya...








http://mcnods.fotopages.com

No comments: