Wednesday, January 28, 2009

ape nk tulis yea??

Sejak dua tiga minggu selepas last mcnods update kan blog ni... tetiba mcnods jadi kekeringan idea... em.. kerja kat opis pon takde le banyak sgt.. bleh la cope lagi... not too bad cume ade lagi sakit hati bile orang dok lempar file bongok2 yang confirm mesti kene bambu ngan hakim nanti... antar oustation jauh2 pehtu kene marah,. adeh ni wat tension sangat ni adoi yai,,, pinjam ayat cuk bunge setelah lama tak pinjam... huhuh skali typo dah tulis cuk bunge... sedap gak eh... kite pangey cuk bunge la plak .... baru sedap dan bunyi glamour... kelas menjahit.... hhuhuhuh...

em... keje makin tension.. makin tegang... adeh... itu ler bebaru biase le... tapi relation dengan staff ok takde prob kot.,... bleh la... asal dia tak kacau kite cukup... kite pon jangan kacau dia...

ape sebenarnye nk citer.. takde pe pon... ni pon update blog kat umah..sebab nye adek ade laptoop pehtu dia baru langgan celcom broadband... em.. kire ok le kan.. sementara dia takde kat bilik dia kite gune ler internet ni jap.... em..... itu saje la kot... memang takde idea pon nk ckp ape... yang penting kite rindu la... rindu nye,,,,, cume orang je tak rindu kat mcnods... nape yea>>> mcnods ni jahat ke??? mulut celupar ke?? entah la... untuk kawan mcnods yang di kasihi... tabahkan hati yea... ape pon keputusan.. buat demi untuk kesejahteraan masa depan dan ingat pengorbanan mak ayah,.... ok ler tak banyak nk cer.. mcnods pon nk undur diri.. salam.. semoga mcnods dapat menghadapi cabarab di hari mendatang. yeeeha.....

http://mcnods.fotopages.com

No comments: