Wednesday, February 11, 2009

uuu hai...

hahuahuah.. lama sudah tidak update... bz ler jugak sket2.. biase la mcnods di bayar gaji untuk wat kerja... jadi pegi kerja wat le keje... nampak nye mcnods punye blog pon macam terbengkalai je ... ahauhauha... tah tak tau ape nk tulis.. jari ni pon tak selincah dulu.. em.. ape ler nasib kan...

mesti orang pon da tak ramai dah bace blog mcnods... cik famy tu asik je cakap mcnods komen dan komplen ape2 yang dia buat jahat tu kat dalam blog... tapi mcnods tak teringat pon nk tulis pape... em... ari tu dia ambik gmbar mcnods.. nape eh... ngade la... orang nk ambik gmbar dia tak bg... dia bleh plak ambik gmbar orang... mesti nk tunjuk kat orang.. pehtu nk ngumpat2 mcnods.... em... buhsan la gini.... ok ler mcnods nk smbung wat keje... cik famy pon pegi court kate nk wat search tapi smpai sudah petang macam ni tak balik2... macam pegi interview je... siap pakai tie pelbagai.... mane ade orang pegi court wat file search pakai tie pelbagai... adoi la... kalau cik famy tak dak kat opis ni.. sapa kah akan ku bergantung... abes la... takde tempat rujukan dah ler... mintak2 ler cik famy tak dapat keje tuh... ahuahuahauhau... adios... salam...
http://mcnods.fotopages.com

No comments: