Friday, August 22, 2008

hari Jumaat

Sudah hari jumaat... semakin dekat dengan due date... semakin mcnods kecut perut... Ya Allah berikan lah petunjuk pada diriku...

em... untuk meredakan rasa... apa kata kite buat cupcake... hehehehe tapi mcnods takmo bagi orang tu rasa... dah konpem punya la kalau dia rasa dia mesti banyak komen.. itu ini.. tak best la tak sedap la... macam la dia tu terer sgt buat.... tak padan ke buat dengan rasa ikhlas dan kasih sayang... cewah....

em.... mcnods nak bg mael happy.... mael demam... dia takmo makan... kesian kat dia.tak selera makan... mcnods pon turut tak selera makan... sebab tak tau nk buat pilihan nih... kite tak tau masa depan jadi itu yang menyebabkan payah untuk buat pilihan....

em... takpe ler mcnods akan cube wat cupcake yang sedap... bagi mael makan...tapi takmo bagi kat orang kuat komen tu... oh hampir lupa.. kak e mintak nak letak gmbar hantaran tuh kan... nanti mcnods letak ye... mcnods sangat terlupa pada gmbar hantaran tuh... lagipon gmbar hantaran tu tak de pada mcnods sekarang... nanti bile dah ade balik pada mcnods... i'll upload it up ok.... rindu gak kat kak E... lama tak borak dan chating... busy ke?? heheheh ape dah plak mcnods punye blog nih pon dah makin kurang cerita... semua cerita tak best... ape boleh buat...
kehidupan makin busy dan jadi macam robot... heheheh tapi mcnods takmo jadi robot... sabar mcnods... seploh tahun lagi je... mcnods mude lagi... X_X
http://mcnods.fotopages.com

No comments: