Sunday, August 10, 2008

sudah lama mcnods menghilang...

heheheh sekembali mcnods pada blog mcnods... terkejut gak ler tgk mcnods punye blog ni rupanya sudah lama abondan... em... apa yang nyebabkan mcnods busy?? em... itu ler.. mcnods pon tak sangka rupanya hari-hari mcnods di limpahi dengan pelbagai benda yang perlu mcnods buat sampai mcnods pon lupa nak update blog nih...

em... sejak mcnods tinggalkan blog ni... seingat mcnods.... perkara yang happy banyak berlaku dalam hidup mcnods heheheh...

Antaranya... kawan mcnods belanja makan kat satu tempat.. namanya garden seoul.. pelbagai makanan korea di hidangkan kat situ... dan yang paling best buffet beb.... smpai nk pecah perut mcnods... alamak... caner nk diet nih kan... hehehehe.. best memang best... thank you Ruwaydah.. so appreciate it...

Lepas tu ape lagi yea... em... pegi shopping ngan kawan mcnods... waduh sampai rasa macam nak patah je kaki... tapi seronok.... semua ditangung beres.... mcnods try makan kat subway...em.. yummy... memang best... sandwitch yang enak...

Lagi hari-hari yang busy mcnods jugak kerje part time ngajar tusyen... hehehe mcnods kene ngajar subject sains.. darjah 4,6 dan form 1,2. Nak ngajar balik mesti ler kene study balik... tapi kan nasib baik la sains tu senang lagi... em.. ble le mcnods ngajar sket2.... heheheh budak-budak pon ok... sebenarnye seronok sgt.... so bile dah kene ngajar pehtu kene study busy le mcnods tak sempat nk tulis2 blog hehehe...

Selain dari tu mcnods gak... sibuk cari kerja.... dan alhamdulillah... mcnods dah di tawarkan kerja... heheheheh best nye... firm tu dekat dan mcnods tak payah nak naik lrt lagi... tak payah nk tunggu bus lagi buang masa... tunggu satu bus je dpt dtg... senang citer... mcnods gi interview dgn bos dia.. bod dia agak frenly dan amat memahami kehendak para perkerja... mcnods harap sgt mcnods dpt bertahan lama kat firm tuh... hehehehe

Itu sahaja mcnods nak cerita... sebenarnye banyak lagi... tapi mcnods letih la.. mcnods nak tido... tadi kuar ngan orang... ramai orang wat perangai.. mcnods sedih dan mcnods tak sangka sangat persaan mcnods dapat di guris... itu je ler kot ... hauhauhauha.... minggu depa cuti sekolah la plak....

mcnods selalu termimpi-mimpi bg CD yang ade gmbar dan video hilmi kat wife dia... nape ye?? mcnods asik mimpi hal tu je... mcnods pon kurang paham nape... em....
itu saje... sekian time kasih...
http://mcnods.fotopages.com

No comments: