Wednesday, August 27, 2008

salah sms orang plak..

semenjak kite pakai hp baru ni.. asik je problem nk kontek orang.. ye le phone no pon tak dak macam mana nk call orang..
Tadi mcnods nak sms amed orang permatang pauh.. saje nk tau suasana kat sana.. tetiba upanya itu no phone abg med... cewah.. abg med.. dengan poyo nye bg tau kat kite.. dia kata kalau nk tau pasal bende tu dia takmo buang kedit dia sms dari london... ces... konon la tuh... kite bukan nak sms awak la abg med.. kite nak sms amed kawan kite kat permatang pauh.. ape salahnye kite ambik tau pasal politik semasa....

tapi takpe.. mcnods dah biase ngan abg med nih... huuuhuh dia bagaikan abg mcnods yang garang sgt.. tetapi poyo.. juga ambik berat dalam diam-diam.. mcnods suke gak abg med nih ambik berat orang nye... eheheeh takpe ler.. terus kan menjadi begitu...

mcnods tak berapa sure apa itu maksud sacarstic... tapi bile mcnods tingat kat abg med.. mesti mcnods ingat perkataan nih.. hehehehe jangan marah la yea abg med... semoga abg med gembira di kota london... tunggu mcnods ye... nanti mcnods pegi sane... dalam perancangan gak ler..

abg med kene bawak mcnods jalan-jalan kat sane... bleh mcnods kenal kan makcik mcnods.. dia pon dok kat london... dia kate bleh dok umah dia bila-bila je.. heheehe.. tak sabar rasanya... nk pegi berjalan-jalan....

itu sahaja kot.. saje tetiba tingat kat orang2 di kota London... em...rasa je nk pegi lagi... tak puas...
ok yeah... salamualaikum.. selamat malam...
http://mcnods.fotopages.com

No comments: