Monday, November 26, 2007

second day LEGAL AID DUTY..

seperti biasa pegi ke legal aid duty.. hari nih supose kene pegi imigration tapi kan kite letih la nk keluar.. so noni ngan yus pegi.. heheh kite dok kat opis dengan kak farah, diana and ala'. tapi ala ngan diana half day jer... so lepas lunch tingal le kite dua org je..

today hanya interview jer... then draft surat.... heheheh best jugak pengalaman interview nih...
bleh develop la skill untuk interview...nk dpt cerita sebenar dari bangla nih memang payah... kadang-kadang ada fakta yang derang cube nk semunyi... em.. kene pandai ler auta sket2.. perangkap derang dengan soklan baru ler dapat fakta sebenar... memang susah ler.. dengan kefahaman bahasa melayu yang sikit...

ape lagi yea ari nih... em.... kite punye kasut.. tumit dia cabut.. adeh. melayang RM6 pi tampal tumit baru.. pehtu cabut gak ler.. ape ler... kalau dah gini punye gaya bek beli kasut baru jer :D tak larat ler asik nk pi tampal tumit jer... nk pecah tumit kasut kite pakcik tu paku... huuh...

lepas tuh kite balik rumah dengan muke yang amat toye dan letih juga sakit kepala dan sangat lapar... :D
jadi mood kite kurang baik.... tapi lepas kite mandi makan dan siap semuanye.. kite tgk tb.. bnyk ketawa huhuhuh... kite punye mood ok balik la kot... em... apakah nasib ku untk hari esok???


http://mcnods.fotopages.com

1 comment:

azelan said...

kesian nye dia...huhuhu..gi jumpe pakcik tu smule ler...under warrranty replacement..huhuhu..