Tuesday, June 27, 2006

GIANT..


Pegi giant... bawak eismael ngan zulaykha... beli barang-barang dapor sket.. macam beras dan sayuran... em.. beli jugak barang0barang nak buat lasagna... wa.. best ler kite dah pandai buat lasagna... em... sebenarnya agak mudah je nak buat masakan italian nih... semua ada tersedia di jual.. beli dan buat.. ikut citarasa sendiri... kebetulan after bagi mandi eismael.. dia pilih nak pakai baju lawa... jadi bile dia dah pakai baju lawa... my mom pon kate la.. jom pegi giant.. senang pegi giant.. reachable dan agak dekat dgn rumah.. tak la jauh sgt compared to carefour... sebelum ada giant memang suka pegi carefour... sebab kalau nak pegi sri gombak memang jammed jalan dia.. waduh tak tahan la.. so pegi giant senang.. semua lalau ikut highway je.. tak ler jammed sangat macam sri gombak... yang best kat giant tuh.. macam-macam ada.. sekarang nih kat giant batu caves tuh dah ada secret recepie em.. yummy.. lagi ada ayamas.. ade chicken rice shop.. ade kofta burger.. wa.. ade dunkin donut.. food court dia plak best sangat.. macam-macam ada.. paling best ais kacang katfood court dia.. memang sedap la.. em..
hopefully nanti ada mcD plak.. hehhehe... em...eismael suka pegi giant sbab ade playground.. emm... so before balik ade beli salad kat KFC... best jugak la.. salad dia sedap.. tambah plak ngan chiken pop corn.. memang best... em.. yummy tak sabar plak rasanya nak dineer.. tonight tak buat apa-apa for dinner.. maybe makan nasik je.. sebab lauk ayam masak merah tengah hari tadi dah buat... so relax... oo yeah... so i think the time is up.. i need to do my work out.. tapi.. tuh la my kaki sakit la.. tersepak parquet.. waduh.. berlubang lagi.. tak tau la plak bile la bleh baik kaki ku ini... emm... tapi my bintang kate.. terima la dengan tenang hati.. sakit yang Allah bagi tuh sebenarnya bleh hapuskan dosa-dosa kecik kite.. so saye rase ok sket... walaupon rasa sakit still ada hikmah nye.. thank you bintang for the advise.. ok then.. nanti kite sambung tulis blog nih.. if i had come across somthing that i want to share with my visitor here... buh bye...



http://mcnods.fotopages.com

No comments: