Saturday, May 24, 2008

dinner alumni law 2008

Heran plak... arini ade plak yang bertanye nape mcnods online lewat... em... ade gak orang bertanya... em... sedang kekenyangan skang nih... baru balik dari dinner alumni law.. ingat ke jumpe ramai la org.. tgk takde sape pon.. penuh ngan yang nk makan je dan junior-junior...

heheheh beriya derang dressing... huhuhuh... camner mcnods dressing??? biase je... takde la yang blink-blink... tak makeup pon.. sempoi jer...

tujuan nk pegi tu sebab kot2 terjumpe kengkawan yang maybe tau ade kosong... heihihih....

tapi kan rasanya takde pe pon... yang best nye jumpe la dua tiga org borak-borak... ambik tau... heheheh jumpe orang-orang yang sedang chambering... gitu jer ler....

ape ler bagi short notice pangey orang nk pegi dinner... patut ler ramai orang yang macam tak datang... wani plak balik kampung... budak-budak DSLP plak ade exam besok... takde le kawan sangat...

itu pon nasib baik syahirah ajak pegi.. kalau tak den pon takmo ler pegi sorang-sorang wat malu ja... heheheheh nak isi survey pon malu ja... huahuahauh... dah tempat kosong tanye keje ape skang tu tak tau nk letak ape... takan nk tulis pengangur terhormat atau pon baby sitter tak bertauliah... huauhauhuahauh

kalau mcnods nk buat lawak bleh jer tulis je baby sitter tak bergaji... dan dreamer sepenuh masa...

adeh la... kawan plak nak kawen... lagi sati problem... mesti mau beli adiah... adiah mesti mau beli gune duit.... duit mau ambik mana???

mungkin bile mcnods dah pikir pasal duit rasanya... tak nak memilih sangat la konon nk keje dalam company jer.. it hink i better make a move now... i need to apply to any law firm that want me... hehehehe this means that i have no choice... i have to be a lawyer... adeh.. naik turun court ler mcnods agaknye lepas nih... uhuhauhauha....

waduh bile dah jumpe-jumpe kengkawan nih... nih masalah nye.. ade orang dapat keje hebat ade orang dapat gaji banyak... kite nih habuk pon takdak... ilmu je ler ade... tapi tak digunakan cano tuh...

em... bulan mei pon dah nk abes.... i have to do sumthing... memang ler dok rumah ni seronok... seronok le happy je tak payah pikir problem keje.... nak plak mama dah bising-bising dan macam biase baba tetap cool dan cool me down huahuhauh....

cano la nih... kalau dah kawen takpo gak... bleh la jago anak didik anak kat umah... pehtu wat keje part time kat umah.... huhuhuh tapi tuh ler.... cano ni cano ni??? mesti mau keje gak... mesti keje... dah payah sgt nk keje... jadi je pelayan kat KFC... bleh makan KFC fre... oh no bukan KFC.... tidak... mcnods dah muak dah mkn KFC.... nk makan nasik, mee goreng, satay, nasik kandar.. no more fast food mcnods dah muak... adeh tolong la... mcnods nk mkn nasik... hehehehe... ape ler mcnods melalut.... entry untuk long call dan chambering dan ape tah lagi satu pon blum di tulis-tulis lagi... tapi dok sibuk tulis bende lain...

mcnods dpt tau adik kite pon ade blog... agak impressive la hasil penulisan kat blog adik mcnods tuh... tapi kan.. mcnods ckp betul la.. penulisan kite sempi jer.. ape ade dalam otak kuar jer kat jari taip.... tak main susun ayat bunge-bunge gini... bior orang yang baco pon pening same-same ngan mcnods... huahuahauhauh

sekian time kasih...

http://mcnods.fotopages.com

No comments: