Friday, May 23, 2008

nk update blog...

tangan ni sebenarnye dah lenguh... heheheh elok je nk update blog ade je benda yang mendatang...

ape mende yang mendatang... biase ler.... kite punye kotak window dari ym... bertalu-talu org pm... maafle org yang mcnods tak layah... sebab pm box anda kurang penting dari yang lain-lain sebab pm box anda hanya bertujuan untuk mengarut je....

hehehehe yang paling galak skali Lan ngan Wunk la... adeh la.. memacam kuar cite... si wunk dari nk tido tak tertido-tido.... dari kol satu smpai dah skang lom tido lagi... hauhuahauh

pehtu peturun ilmu photography la... tah betul ke dak eja tuh... hehehehe pehtu ape lagi yea... ha mcnods plak dok sibuk edit sket2 gmbar yang ade tuh.. pakai picture manager je.. tak bnyk pon yang bleh edit.. takat terangkan gmbar yang gelap je ler... nk tulis-tulis tak bleh....

cadang gmbar yang bnyk tu nk update kan fotopages... tapi terbantut gak... takde software nk edit gmbar... ooo tlong ler... mane nk dpt nih....

ei... memang geram sgt nih.. pasal blog nih pon tak dpt nk tulis lagi... nk curik masa nk pikir betul2... nk letak ayat best2.. hehehe nk paste draft order sume-sume la.. nk letak gmbar sekeping dua... adeh la...

macam-macam nk wat... tapi ape kate kite tangguh dulu entry yang di janjikan kepada esok hari yang mungkin sedikit free... heheheh malam esok nk pegi dinner alumni law grad... adeh la.. tetiba ade mamat call jemput kite plak... em... hopefully ramai gak kawan yang pegi...aiseh nk pakai ape la plak gi dinner tuh.. apa info pon tak tau... yang tau dinner malam.. tu je tau... huhuh lepas makan balik la kot kalau takde kawan... hehehe malu la plak nk citer yang kite dok ngangur lagi... aiseh le... tapi ok gak... kalau pegi bleh dptkan cantact....

esok plak kak wayne call to the bar... so untuk kak wany congrates...sory tak dapat pegi... i kene hantar abg pegi ke airport plak..

orait salam semua... kalau ade mase kite update entry yang di janjikan...
bleh je update skang... tapi jari kite lenguh ler.. lenguh menaip... dah ler keyboard ni keras cam batu je nk tekan... esok le kite update.. heheheh

http://mcnods.fotopages.com

1 comment:

Anonymous said...

bestnye gi makan...nak ikutt...