Sunday, May 07, 2006

gul day out...

heheheehh today.... i went out again with my very best friend... em... sape lagi memah le.. wedah tak dapat ikut dia busy exam.. so wedah dok bace buku diam-diam ok.. tujuan utama adaalh hanya untuk meneman memah.. beli pendrive... tuh je ingat kan nk pegi lowyat... tapi seab malas nak tukar2 train banyak sangat... so kita org decide pegi je midvalley senang citer nye.... so setiba nye kita orang kat midvalley... terus le ke map midvalley mancari-cari kedai computer untuk di tuju... pehtu jumpe le satu name dia pangey IT world... then kita org pon pegi le ke tempat nye.. tanpa di sangka... kedai IT tuh punye conbination kedai-kedai yang kecik.. so rupenye macam le lowyatt duplicate... hehehe... tapi ok ler.. orang tak ramai dan agak selesa sket nak cari barang... pehtu.. singgah satu kedai.. sales boy nye melayu.. dan jugak agak mesra... sonok gak borak ngan dia.. baik aar.. kat situ memah beli 2 pen drive.. dan survey rega untuk external hardisck pakcik hartono.. aku plak beli CD holder.. kebetulan jumpe yang kalernye merah... hehehe ape lagi ambik je le... then.. lepas tuh.. jalan-jalan pegi makan burger king... tak penah makan sesame ngan memah burger king tuh... that was the first time...em.. then.. jalan-jalan lagi.. solat tuh sudah tentu le takan nak citer gak.. pehtu singgah tgk exhibition.. home deco...best gak ler... mule le aku ngan memah berangan-angan nak rumah memacam gaya dan bentuk.. huahauha... em.. then balik singgah KL sentral... pehtu jenjalan sane sini.. memah sebat lagi sibang pat pasang.. waduh... pehtu salam kol 6 lebih balik umah.. dengan happy dan puas yang amat sagt... sebab nye dpt hiburkan hati dan cakap macam-macam... sonok sgt rasenye... love hang out with memah... kalau ade wedah.. mesti lagi best dan mesti lagi havoc.. rasenye kita orang bleh ketawa dan gegarkan midvalley... huahuaa... sekian saje kisah saye untuk hari ini..... got sum more to write but to tired la.. adioz... time to sleep...


http://mcnods.fotopages.com

1 comment:

umay said...

hahaahaha... kalo ade wedah, mesti dasat lg kite gelak ek... :P X ingat dunia. huhuhu.... sampai bile kite cam ni ek. Kena tunggu kawen baru berubah skit. hihi...:)