Thursday, May 04, 2006

Suatu hari di Azhar & Wong


em... wa... lame gile tak tulis blog nih... huhuh... em.. tapi bile diri sendiri dah rase tension.. baru rase nak tulis balik.. nih saje pilih font nih.. sebab nampak font type writer..
sebab nye ari nih minggu ke tiga menjalankan hidup sebagai attachment student.. huhuhuh :( cedih nye ari nih.. my partner.. nadia she's not arround.. dia ikut kak reez loyer lain pegi court.. me.. more convinient with conveyencing thing.. i'm not interested in doing litigation.. then when i;m alone... kebetualn today... the conveyencing department.. bnyk benda2 yang urgent plak.. semua nak kene siap by today.. aduh.. aku plak budak baru belajar.. asik je wat salah... adeh.. dah ler fisrt time seumur hidup pakai type writer.. dah tuh plak.. kalau type tak leh ade salah langsung plak... wa... nak nagis rase nye pakai type writer... adeh.. rase nye kusi kat tempat type writer ari nih dah kenal aku ... huahah dah asik aku je yg tercongok kat type writer tuh... adeh.. tak cukup ngan tuh.. aku gak kene buat sale and purchase agreement.. adoi.. dah plak tuh dah siap... wat surat plak... tak cukup ngan tuh.. kene gune type writer balik... sebab nye kene ammend agreement yang purchaser salah bg ic no.. waduh... seksa nye.. kene plak.. aku dah tension wat keje sorang-sorang.. pehtu plak.. aku kene plak migrain... time gini le migrain nak datang.. sakit gile pale.. ingat ke lepas lunch bleh la aku lari ikut kak morza chambering student gi auction.. tapi ade lagi plak le keje nye.. em.. nadia gi sorang ngan kak morza.. tingal lagi aku kat opis.. wat keje... em.. pehtu plak aku dah makin sakit pale... berdenyut-denyut rasenye... pehtu plak.. abes sume staff pakai parfum.. waduh.. macam-macam bau.. dah plak.. worker isap rokok plak... adus... makin sakit le pale aku... pehtu tanpa aku bnyk ckp.. aku pon blah turun bawah isap rokok... eh.. isap rokok plak.. silap beli ubat... sakit pale sey... on the way nak turun tuh.. alamak... tejumpa plak ngan bos... pehtu aku pon malas dah layan.. sakit pale.. dia tanye nk pi mane aku pon cakap je le nak pi beli ubat sakit pale... dia pon. ooo ok.. adeh.. pehtu tu.. aku naik balik makan ubat then.. aku tido 15 minit.. pehtu aku blah.. balik umah.. without greeting anyone... whuahuahu... em... ari ku yg cukup sedih....
http://mcnods.fotopages.com

1 comment:

umay said...

hehehe... Nods.. jgn pening2... sedia panadol byk2.. makan bile perlu :D