Thursday, May 25, 2006

my best friend...


heheheh.... tetiba je.. rase nak tulis about my best freind... hopefully kalau dia terbaca tak ler dia kembang semangkuk... wedah and memah... my best freind donya wal akhirah... i realy thank to Allah for giving me such a very understanding freind like them... em... kalau nak di ungkit kan sejarah macam mane kenal ngan derang nih... wa... bile eh?? i know them sincie i was form 1.. tingkatan 1 URWAH di sekolah menengah islam al-amin... em... memula kite masuk kelas satu urwah.. first time kenal ngan derang... sebenranye ade 5 org semuanye... URWAH... kebetulan same macam name kelas kita orang.. heheh..

U-umaymah
R-ruwaydah
W- wan mcnods(me)
A-aisyah said
H-hazwani
nak di jadikan cerita.. memang kita org sudah ditakdirkan utk bersama.... heheheh.. tapi skang nih yang rapat hanya three of us... me, wedah and memah... i love to hangout with them... tapi weydah skang dah limited,,, kene ikut giliran.. hehehe... jgn marah ler haris terpaksa share wedah ngan kita org... em... masing- masing semua satu kepala... paling seronok... bersembang tak habis-habis kalau jumpe.. macam ler bertahun tak jumpa... huahauha... lawak tol... walhal hampir tetiap mingu jumpa.... kalau ketawa tuh tak ingat dunia dah.. hanya kita org je yang ada kat situh dan dalam dunia kita org sendiri.. tapi kalau wedah takder... em... kite ngan memah suke wat satu benda yang agak best... iaitu duduk di satu sudut dan observeing people.. and keep talking about them and the workd nowadays... shuold it be like this or shuold it be like that... i realy like that... make my mind running.. and givving opinion... huahauh... kalau kelakar gelak lagi... even me and memah pon jadi gak gelak kuat2... huahauha... silap-silap kalau lelaki nak nograt trus tak jadi nk ngorat kot.... :D em...
kalau nak di ingat kan balik... time skolah dulu memang satu group ler... hehehe... makan sesame... kebetulan makan dalam dulang.. satu dulang keen cukup 5 org.. so ade ler duty roaster... heheheh... sedangkan lidah lagi tergigit... biase la kan.. pergaduhan tuh ader ler... dan paling nyesal adalah pergaduhan yang paling besar waktu tuh pertengahan tahun form 3... entah ler.. punca pergaduhan tak dapat dikenal pasti.. tapi yang pasti memang gaduh besar la.. maybe sebab ade kewujudan org ketiga.. we all know that.. ade student baru.. entah ler... biar ler.. semua itu berlalu yang penting.. time nak berpisah form 3 tuh... akhir tahun semua mintak maaf... dan pade tuh masing-masing ler menyesal... mane tak nye.. elok2 kawan terpecah dua group tuh.. nasib baik takder effect study... so lepas tuh wedah ngan memah pindah skolah.. uuu sedihnye... and only we know why... hehehe.. tapi takper.. cume kite je tetap bertahan kat skolah tuh... terpisah sekejap time tuh... lame gak terpisah.. sampai ler lepas result SPM kuar...
kite ingat lagi kite tipon tanye memah ngan wedah... then pakat2 masuk belajar balik... terputus balik kontek... time tuh hp takder.. email kurang active.. so masing2 ingat di hati je le.. then bg kad raya.. gituh je la... lepas masing2 dah ade hp.. lame kelamaan... kita org rapat balik.. waa.... dan sgt seronok.... and me my self feel like i cannot live without having my best friend beside me... em.. memah and wedah.. i love u guys so much... may Allah bless our ukhuwah abadan.. fid dunya wal akhirah...memang best la dan i'm having lot of fun, sadnes , sorrow and horror to be shared througt our frenship...

if i wud have an opportunity to have another freinds like u guys.. i dont want to.. u know why?? because i only want u two to be my best friends like you guys are... it still not the same as you guys....

with lot of love,
mcnods.... :D

p/s: thanks for being my very2 best friend ever...
http://mcnods.fotopages.com

1 comment:

jabir said...

hi kak wenod.. saye ni adik memah, knal x? kak wenod nie baik orgnye, cume saye je yg nampak cam garang so kak wenod xberani nk tegur.. okla, all the best for ur future, wassalam :)