Saturday, April 05, 2008

hari sabtu...

tak tau ler... ape nk buat hari ni... macam-macam plan dalam otak... nk ikut gi pesta buku.. nk gi jumpe kawan... tak tau nk pegi mana satu... em... pening-pening... kadang-kadang bile bnyk sgt bende nk buat jadi tak tau nk wat ape... rasa macam tak nak baut apa-apa pon ade gak...
nak jugak dok umah je menjahit.. tapi malangnya machine jahit plak osak... adeh.. macam mana la nih... em....

dok depan pc tulis blog kejap... mikir kan apa yang patut.. nak main ngan mael... makin ngengada la plak budok tu... julika pon same.. ngegada la plak.. malas nk layan le derang.... em.. nk outing plak takde duit.... uuuu.... ade jugak pro and cons tak keje ni... kekadang pikir plak... kalau terus dpt keje bulan may ni ok gak... em... mane ler company yang nak kat kite ni... rasa macam ade ke?? entah ler tak tahu kemampuan diri takat mana... time chambering buat keje ok je... walaupon ade masalah ngan org tuh takpe ler... tabahkan hati je... akhirnya habis gak.... entah ler.. kadang-kadang merindui seseorang gak.... tapi entah la dia rindu ke tak kat kite... entah-entah tak ingat langsung kat kite...a deh sadis gak bunyi ni....
em.. mujur ler ade lagu yang best-best dapat menemani kite semasa keboringan... ok ler...

em.. tetiba plak rasa macam nk tgk wayang.. nk tgk cerita hantu ler.. heheh lama gak tak tgk citer seram... tgk punye citer seram kang last-last kite gak yang tido malam bukak lampu...
adeh apsal tetibe kepala berdenyut nih... heheheh macam-macam le plak....
rasa macam nk gi meesage badan pon ade gak.. best nye..
tension dah agak kurang.. sebab gi sauna...
kite ade bace dekat article dia kata sauna dapat legakan nerve... kire dah rasa ok ler.. sonok gak dok dalam sauna tuh... em.. best.. ni tak sabar nk pegi ni.. esok pegi pepagi... heheheh bakar dulu sebelum tambah lemak....

heheheh mintak2 dapat la pegi gym esok... nk masuk sauna... best nye.....

em... kite rasa kite perlu siap-siap... sebab kite rasa macam nk gi jalan-jalan plak.. takat dok depan pc nih... kang jadi sakit jiwa plak... nanti keje plak kang kite jadi macam todak the devil plak.. nauzzzubillah.... mintak ler di jauhkan perangai yang mental retarded tuh... hehehehe
orait ler.. kite chow dulu... em...
nk ambik gmbar muke kite ler... heheheh pehtu kite letak dalam keluaran akan dtg... cewah... macam le ada org nk baca blog yang takde ape ni... hhheheheeh....

buhbye...
http://mcnods.fotopages.com

1 comment:

Anonymous said...

rindu kat sape tu?hehehe