Thursday, November 13, 2008

huahuahuah cik famy

Semalam cik famy dok nguman nguman... cakap mcnods akan ngumpat dia kat blog.... ha.. hari ni.. nguman nguman dia menjadi kenyataan.... mcnods tulis nama dia dalam blog....
sape cik famy tuh... dia tu jiran mcnods kat opis.... huhuhuh...

dia suka nyakat orang... nyakat sana nyakat sini.... sampai bos pon penah kate kat mcnods... tak payah caya sangat cik famy ni... dia suka nuduh2 orang.... hauauha.... nuduh yang tak serius la mcnods maksudkan...

ih kalau la dia terbaca blog nih... padan muka dia... tapi ni cukup baik la mcnods tulis nama dia ja dalam blog nih... kalau mcnods tulis nama penuh siap ic no siap ngan letak gmbar ngan dia punye name card... ha baru dia tau... pemes satu malaysia tentang perihal cik famy...

tapi kan kot mana pon... cik famy ni baik orang nye... saje dia suke bising... tapi dia sangat banyak memberi tunjuk ajar dan banyak membantu mcnods.... mcnods anggap dia rujukan bergerak.... malas nk cari dalam buku atau akta... refer terus je kat dia... then confirm dulu ngan dia baru bg tau bos... hehehehe but the thing is vey helpful.. memang tak dapat di nafikan ler...

So A million thanks to cik famy kerana banyak membantu....

tunggu yea... kalau cik famy ade buat hal lagi... mcnods citer lagi kat dalam blog ni..... heheheheh
oraito... mcnods nak smbung wat keje... semoga mcnods ade cerita lagi untuk di tulis dalam blog yang tak seberapa nih... entah ade orang bace entah takde kan...
em tertinggal hanphone lagi... adoiyai.. ( pinjam lagi ayat cik bunge) ape ler mcnods ni.. asyik tertinggal hanphone je... hehehehe... maybe sebab tak de keperluan untuk membawa hanphone selalu jadi mcnods selalu tertinggal... so sape nk cari mcnods tipon je ler kat opis yea.... tapi kalau tak de mende penting jangan le tipon... mcnods sangat bz wat keje kalau bos masuk... oraito...
itu saje la kot... em... best gak lagu m. nasri yang baru ni ngan too phat rasanya.... :D

p/s: tingat plak thick maddame.... ^_^

http://mcnods.fotopages.com

1 comment:

umi_e said...

salam nods... sejak dah bekerja ni, aktif ya mengupdate n3 :p

bagus...bagus... keep it up!