Monday, November 24, 2008

kenduri kawen...

semalam... selamat sudah kawan baik kite... nadzirah telah di ijab kabulkan dengan safri... em... seronok rasa bile mereka telah distaukan... rasa cembur pon mengundang di hati mcnods nih... sebab.. kisah cinta mereka tak susah dan jalan nye lurus je.... tak berbeli-belit... em... itu mungkin sudah menjadi rezeki mereka... mcnods pon tumpang gembira... walaupun ade terselit cemburu di hati...



semalam mcnods pegi ke bangi bersama-sama dengan mahirah, dijah dan kinah.... em... pehtu kat sane plak jumpe la.. kengkawan lain... husna, alak,izah dan D... em.. lama tak jumpe mereka... hehehe apsal la mcnods macam begitu formal je bunyi.... takpe ler... dah jumpe makan borak puas2... lepat tu balik le....



Balik plak singgah ler ke rumah wedah... wedah plak telah smpai seru... bertunang ler plak kawan mcnods yang sorang nih... nampak nye.. geng mcnods tinggal le mcnods sorang nih... uuuuu sedihnye.... tinggal sorang je... tapi geng uia tinggal 4 orang.... dengan syahirah nk bertunang... tinggal la tiga orang.... kami tiga orang... dijah wani dan mcnods sendiri... masih terumbang ambing... tidak tahu siapakah lelaki yang bakal menjadi raja di hati... cewah... tak tahan ayat mcnods nih....

Semua orang yang mcnods jumpe sume kate mcnods la bakal menyusur selepas perkahwinan nad nih.. tapi... ape bleh mcnods katakan?? cume mampu mengaminkan kata2 kawan2 mcnods je... heheheheeh begitu elr cerita nye...

Kat kenduri tunangang wedah... sume orang dah tgk gmbar cik bunge... ngan glowree... heheheh sungguh comel belaka.... ops terlupa plak nk bawak kat kawen zul nak bagi kat umaymah... em... mesti kene bagi tau secepat mungkin nih... kalaul lmbat bagi tau kang tak pasal plak memah tak dapat pegi.... nanti kene masukan dalam schedule... sory la wedah... sebab tak de masa dan tak sempat untuk tolong decorate hantaran tuh... takpe nanti anti kawen mcnods tolong decorate kan yea.. hehehehehe

Ape lagi cerita yang best... wani datang dari ganu... pegi klang tgk anak Ada... nama anak nye UZMA WAJEEHAH.. sedap gak nama anak dia... semoga menjadi teragung dan terbaik seperti ibunya... hehuahuhah... bile dah jumpe kawan-kawan... ramai yang sedang membina kerjaya... itu bagi yang masih single dan looking... bagi yang dah kawen... sibuk membina family... dah ade anak dua dah ade sorang anak... huhuhuh seronok dengar cerita.... em.... mcnods pon teringin sangat nk bina kerjaya dan family.... dengan seiring.... bile teringat pasal family... mcnods jadi sedih.... cik ilmi yang konon nye janji macam2 tipu dan dusta.... bukan setakat dengan mcnods tapi juge dengan family dia... em... semoga Allah membalas apa yang dia buat tuh....



SO mcnods perlu meneruskan hidup seperti biasa... em... seperti bos mcnods cakap... life must go on... yes... i'll hold to that words.... what ever happen... life must go on... i need to live... i still have people that love me.. care me.... really thank God that i still have people that keep loving me....

ok then.... now i'm happy... happy with my life.. happy with my work... happy with people around me... i'm really happy... lot of people told me that i look radiant... Alhamdulillah.... syukur..



So that is all... cik famy pon da sampai opis.. ADIOS...

http://mcnods.fotopages.com

No comments: