Thursday, November 27, 2008

harta pusaka

huhuhuh... ari nih first time mcnods attend kes harta pusaka... em... nuthing much... nampak je senang tapi agak susah jugak.... i can't tell much about it because it is private and confidential... also i need to keep it private and respect the privacy of the client...

Em... agak best la jugak pengalaman pertama nih... nasib baik dapat tunjuk ajar yang banyak dari cik famy... aduh.... client pon datang gak for the first day... tapi lepas ni tak perlu dah sebab dah mintak pengecualian supaya lepas nih lawyer je pegi... fuh... memang mendebarkan... mcnods tk tau nk cakap ape ngan client.... tapi cik johan tu ok je orang nye... baik je.... mcnods naik sgan dan malu bile bos ngan cik famy dok kenen ngan dia... adoi la...

tapi yang malu tuh... bila balik dia offer nak antar... dia kata dia pon on the way gak nk gi opis dia.. cute ja dia nih... huhuhuhu... pehtu sampai ja kat keta dia... mak aih... keta ni ke mcnods nak naik... palang kiri kanan... belakang pon tak dak seat... upanya dia beli kat auction keta racing.. fulamak... rasa macam nk gi race plak... adeh la...
dah ler mcnods pakai skirt.. punye la payah nak masuk....nak kene langkah palang tu... angkat kaki tingi2 waduh2... pening pale mcnods... malu gila...

tapi the best thing is dia antar mcnods smpai depan opis.... best2... heheheh. dah tak larat nk citer balik dulu la... esok citer

http://mcnods.fotopages.com

No comments: