Wednesday, November 19, 2008

perihal opis..

Sebenarnya memang mcnods banyak nak cerita pasal perihal opis mcnods ni.. tapi kan... mcnods tak tercerita... senin nak buat sedar2 dah abes opis hour... semalam nak buat kene pergi court plak... em.. so hari ni ler mcnods ambik kesempatan nk cerita kat sini.. cewah... suke mcnods bercerita kan....
senin tuh.. nuthing much... cik famy cuti... em... kak ina pon takde bos kate soh dia dok umah jaga anak je ler.... eheheheh then tak banyak mende pon terjadi senin tuh... busy wat keje bagai nak rak... client datang attend je... then time nak balik tu.. tetiba pedepus... em... terbakar satu lmpu kat opis... memula terbakar pehtu dia kuar asap... ui.. takut betulll ingat ke nk terbakar dah building... debar-debar jugak ler rasa di hati ni.. pehtu bile dok try2 on off on off lampu.. tetiba ketepap.. sume plak gelap... abes la gelap satu opis... cume di terangi cahaya computer... waduh... pehtu mcnods pon ape lagi terus la tutup computer dan bergegas balik...
em... tak tau ler plak.. ape bos punye cerita.. mungkin bos ade tipun orang yang sepatutnye datang beki lampu kot...
Pehtu semalam datang je opis masih bergelap... nasib baik le hanphone mcnods ni ade torchlight.. cewah belagak le kejap... tapi nk belagak pon tak gune... sebab nye takde sape pon lagi kat opis...kebetulan mcnods smpai awal... nasib baik de kunci.. mcnods pon masuk ler opis dengan torchlight..
Pehtu sepagi tu orang bekki ler lampu... jadi ler opis ni cerah terang benderang.. sebab ape.. sebab sume2 lampu yang tak nyala dah dia ganti dan yang terbakar tu dah diganti.... sambil tu mcnods pon bersiap2 untuk pergi court dengan melengkapkan petition untuk di failkan... begitula ceritanya... em....
Hari ni plak.. mcnods overslept... shhh.... jangan bagit tau kat sesapa... tah macam mana tah... dah solat pehtu pegang towel nk pi mandi.. tetiba tertido plak atas katil yang best... em... ni sume2 glowree punye pasal la... kalau dia tido dalam lemari mesti mcnods tak terover slept... mcnods sian tgk dia dok dalam lemari... pehtu mcnods pon tido ngan glowree... em... lupa plak nak cerita pasal glowree.. mesti sume2 tertanya2 apakah glowree tu... ok2.. insya'Allah next episode mcnods cerita plak pasal glowree... for the time being i'm quit happy with the spelling... maybe next time ade changes di sebabkan oleh peredaran alam sekitar... heheheheh ejaan telah di bincangkan dengan cik famy.. tapi cik famy suke glowri... tak cantek langsung... mcnods ambik glowree di mana cik famy pon tak tau ape tujuan mcnods tanye bende tuh... huahauhauhauha....
So mcnods rasa kurang ada mood sebab tidak bersemangat...sebab overslept... teruk betul salahkan overslept sebab diri sendiri malas nk keje... ape ni mcnods.. di mana semangat kerja mu,, jangan makan gaji buta... tak elok tuh....
nak mintak cuti pon takut nih... buat kerja la... nk pi wat nescafe.. pehtu sambung kerja... da.... sekain....
http://mcnods.fotopages.com

No comments: