Tuesday, December 23, 2008

hari sedih mcnods

em... tadi pagi time mcnods nak naik lrt... mcnods tengok pokok berayun kencang... itu bermakan today is a windy day... west a windy day... sepanjang perjalanan mcnods di dalam train... mcnods punye kotak pemikiran asik terpikirkan perkara-perkara yang berangin.... termasuk ler manusia yang kepala angin....



sampai je kat opis... tengok orang sume macam berangin je... buhsan betul..



pehtu bile gurau-gurau ngan cik famy dia plak tetibe naik hangin.. orang tanye je bau ape yang wangi sangat macam bedak pompuan yang wangi tuh... pehtu tetibe nak marah-marah plak... siap kuar kata bila haid bau pad tu lagi busuk.... entah ape tah... bile tanye ape???!! dia tak ulang pehtu dok bebel bebel lagi tah ape2 tah...



kite pon tak lalu nk makan lunch hari tuh.... air mate pon leleh je dengan sendirinye....



sedih tau.... yang dia kacau2 kite nyakat2 kite... takpe ler plak... goyang2 kusi mcnods.. ketuk2 mcnods dengan pen... ingat mcnods suke ke.... em... tapi mcnods diamkan je... malas nk gaduh.. tapi bile dia cakap2 macam tu memang mcnods tak dapat nak maafkan... jahat betul mulut dia... ei.... nak ikut hati letak je gmbar dia dalam blog mcnods biar sume orang tau sape kah gerangan yang mulut takde insurance... kata-kata macam tu menjatuhkan nilai seorang wanita... bukan saje mcnods termasuk sume wanita penting dalam hidup dia... termasuk la ibu dan isteri...

ok la itu saje... buhbye sume....



http://mcnods.fotopages.com

No comments: