Friday, December 05, 2008

my birthday...

wah... gembira sekali.... last two days was my birthday... em... mcnods dah tambah lagi satu tahun umur.... tapi takpe... yang penting hati tu muda... cewah... em... mcnods tak tau nak cerita ape tentang birthday mcnods cume mcnods bleh bagi tau kat sini sape yang ade wish birthday kat mcnods... ehhehehe... sebab mcnods pon tak sangka ade juge yang masih ingat birthday mcnods dan wish pada mcnods... even melalui sms pon mcnods dah rasa gembira.... semoga doa-doa baik mereka terhadap mcnods akan Allah kembalikan kepada mereka juge... ameen....

seingat mcnods ler mcnods akan tulis ikut sape wish dulu le lebih kurang kan....

  1. Adik on orang pertama sekali dia sms pehtu mcnods tipun
  2. Azlan orang kedua dalam tipon
  3. Syahirah dia sms pukul 6 pagi.. awal nye... heheheh
  4. Mama bila turun nk pi keja dia wish siap buat nasik goreng buat bekal... best nye...
  5. Baba dia sms je tapi cakap juga happy birthday.. siap hantar mcnods pegi stesen lrt lagi.. tak payah naik bus...
  6. Afaq pon sms wish birthday... sory ler afaq.. i lost your phone no... then mcnods pon wish belated la kat dia...
  7. Kak ida bagi sms
  8. yusimah pon bagi sms dari sarawak
  9. kak pah pon bagi sms jugak... tapi kak pah ade kat kelantan skang ni
  10. Wani dia wish dalam telipon juga bile mcnods tipon dia.... dapat voice call free hotlink bagi hadiah
  11. Mahirah pon wish jugak happy birthdAy kat mcnods dan sentiasa mendoakan yang baik-baik...
  12. Kak leen ZNC dia antar sms bila di saat masa nk menganjak ke pukul 12 masuk4 dec... heheheh katenye nk jadi orang terakhir wish kan birthday...
  13. esok plak wedah tipon... cakap punye le lama... pehtu dia wish belated birthday....

Itu ler saje kot yang wish birthday kat mcnods... rasanya la... orang lain macam tak tau je... atau pon tak ingat... atau pon saje wat2 lupe... em... time kasih cik bunge.... cik famy plak kate mcnods bertunang... hauhuaha.. mende le ngarut suke nyakat orang je keje dia...

semalam padan muke mcnods ngan cik famy same-same tersangkut kat maju junction sebab ujan lebat... huahuaha.. last-last mcnods dapat le payung pooh saTu... nasib baik le comel... tak jugak nyesal belinye... hehehehe....

Ape lagi yang mcnods dapat cerita??? em... sekarang nih sedang menusuk idung mcnods dengan bau nasik beriyani yang bos beli... waduh-waduh... terus rasa macam lapar je... lapar nih.. cepat ler bos makan... mcnods nk makan gak nih... adeh le... beruntung dapat bos cani... suke belanja makan lunch... mcnods nk beli susu HL tapi dekat2 ni takde kene jalan pegi ke maju junction plak... malas pon ade rasa... em... nk tido rasanya bile bos gi solat jumaat... ngantuk dan letih tak ilang lagi nih... em... ape pendapat korang2 sume eh??

wa... tak tahan bau nasik yang sedap... em...

ok ler.. kalau ade bende yang best bleh la mcnods kongsikan lagi kat sini yea... sebenarnye memang banyak mcnods nak cerita... tapi tu ler sebab mcnods pon dah lama tak update.. bile tak update mcnods pun suda lupe ape yang mcnods nak cakap... huhuhuh... len kali le mcnods cerita.. hrapanye sume suke bace citer mcnods yang tah ape2 nih... kalau tak suke cakap ler... kalau suke lagi le cakap eh... time kasih... salamualaikum.... selamat hari raya haji untuk semua....


http://mcnods.fotopages.com

No comments: