Tuesday, December 02, 2008

hari yang suram... heheheh agaknye le

Mcnods baru je balik dari cuti yang panjang... tetiba mcnods pon buke la YM mcnods yang agak lame jugak tak bukak... dan tetiba terbaca ler satu offline messsage... agak bagus untuk mcnods buat jagi pedoman... huhuhu... mcnods akan cube untuk menjadikan ini sebagai pegangan dan pedoman... harapnye sesiapa yang membaca ini pon dapat menjadikan ia sebagai panduan kite bersama...
begini le kata-kata tu yang mcnods paste je kat sini... heheheheehh


HIKMAH DIAM 1. Sebagai ibadah tanpa bersusah payah. 2. Perhiasan tanpa berhias. 3. Kehebatan tanpa kerajaan. 4. Benteng tanpa pagar. 5. Kekayan tanpa meminta maaf kpd orang. 6. Istirehat bagi kedua malaikat pencatat amal. 7. Menutupi segala aib


adeh letih betul la balik dari kedah semalam.... rasa macam takmo je pegi opis... rasa macam nak tido je... nk tido... nak tido... em.... ngantuk2 tapi banyak keje...
rasa macam nk pegi message je whole body... baru semangat balik nak wat keje kan.. badan dah lenguh2 dan lembik je... semangat pon kurang... mp3 takde untuk jadi kan peneman...
ok le nanti mcnods cerita ler ape terjadi sepanjang percutian kat kedah.. itu pon kalau mcnods ade masa dan ade free time... mcnods harus kerja walau pon mate kene tongkat dengan kayu mancis... sekian time kasih...



http://mcnods.fotopages.com

No comments: