Friday, January 13, 2006

hari jumaat


heheh.. bertemu balik.. dalam blog ari nih.. tadi pepagi rase macam malas gile nk pegi kelas.. bangun kol 8 rase macam nk tido lagi.. tapi kene gak gi kelas.. hehe.. takpe sejam je kelas ari nih.. smalam cakap tipon sampai termimpi-mimpi.. tuh rase malas nk bangun tuh.. sebab mimpi best.. mimpi ape.. takleh bagi tau.. huahah... em.. kat kelas.. cam biase.. sesaje je wat2 lambat masuk kelas.. so bile masuk tuh mmg konpem prof Ali matta dah ade dlm kelas.. prof nih kelas building contract. dia memang punture tak tau nak kate le.. kalau kol 9 tuh kol 9 le dia ade kat kelas.. time kol 10 tepat dia abes kol 10... so macam biase le seat depan memang vacant.. takde sape nak dudok depan.. em.. kite plak jenih suke dok depan.. ok je la.. tak de hal.. em.. banyak gile dia ajar hari nih... rase macam tak cukup kertas plak nk take note.. pehtu dah abes tuh rase best sgt2 sebab dah takde kelas... tetiba ade sorang nih tetiba je pangey... ingat ke nak ape upenye nk pinjam notes heheh.. em di sebabkan kite nih memang malas nk bace buku bagi je le dia pinjam note tuh.. tak luak pon.. ini adalah perkara yang perlu kite buat sebenarnya dalam menuntut ilmu.. sebab kite nk berkat tuh.. jangan kedekut ilmu.. seperti mane dalam hadis rasullullah telah bersabda sampaikan lah ilmu walaupon satu huruf.. so untuk mereka2 yang nak berkat dalam menuntut ilmu.. no to be soo stingy in sharing the knowledege you have. insya'Allah final exam nanti tak rase tertekan... em.. then.. dah balik gi giant plak.. adik nak balik KUSTEM... so dia beli le beberapa barang keperluan.. abes kat RM120 tuh.. adeh bnyk nye la.. pehtu sebelum balik tuh singah le beli KOFTA burger.. tringin lame dah nk makan tapi skang baru berpeluang.. then.. bile smpai umah.. trus bukak pc.. online ym.. ade le sorang sensei cha' ajar nihongo.. em.. jadi skang nih dah rase lapar sangat-sangat... kofta burger tuh tunggu di makan je.. so.. nanti sambung balik blog.. sekian..


http://mcnods.fotopages.com

No comments: