Thursday, June 28, 2007

DAY 10

Penat jugak rasa ari nih... kite dengan malas nye bangun nk pegi keje.. rasa macam ari jumaat jer ari nih.. kalau ari jumaat kan best.. esok cuti.. tapi malangnye ari nih ari kames...

- kite bawak bekal lagi... sandwitch juga tapi isi dia nugget... heheheh belasah jer asal bleh jimat untuk makan lunch..

-lepas siap2 seperti biase mama antar gi bus stand...

-mcNods pon elok je ambik port dok depan umah orng tuh.. tetiba ade org tuh parking keta macam nk langgar kite je.. uih.. tekejut kite... patut ler tuh umah dia... heheheh.. kite pon bangun je le... paih tuh mamat tuh kuar dari keta.. kite pon ringankan ler mulut kate 'saye tumpang duduk yea...'

- nasib baik dia masih ade courtesy... dia pon kate.. eh takpe duduk ler tak kesah... huhuh.. tapi nasib baik.. tak payah duduk lagi sebab my bus dah datang... :P

- dalam train.. kite tertunggu-tunggu ler mane ler tau kot-kot ade orang nk teman kite pegi keje... em.. tapi hampa...

- sampai je opis trus wat keje... ke hulu ke hilir...

- bosan ler kak Yati MC lagi... amy kate suhu badan dia 130 celcius.. biar betul... lebih takat didih tuh.. em.. entah ler..

- pehtu turun bawah beli cekodok 50sen.. lapar ler.. jadiler cekodok 5 bijik je..

- then sedar-sedar dah lunch... pegi makan lunch la plak...

- lepas lunch pegi court file search..

- balik je dari court terus wat keje lagi... tapi rasa seronok heheheh... lepas rindu...

- lepas tuh balik umah seperti biasa... mandi solat tido...

- dan bangun balik untuk tulis blog nih...



'kite sayang awak, awak sayang kite tak' (^_^)

http://mcnods.fotopages.com

No comments: