Saturday, June 23, 2007

DAY 6


-Ari ni dah ari ke enam dah. heheheh wa...

-azam ari nih smpai opis awal dan on time... working hour kat opis nih pelik.. dia mula kol 8.45am dan abes kol 6.00pm memang pelik.. mule keje awal.. em.. kuar umah dalam kol 7.45 awal la gak tuh... smpai kat bus stand tunggu kejap je.. bus datang... wa nasib betul... then sampai kat stesen Putra naik putra plak... tunggu the next train sebab time masih awal... so relax la sket tak berimpit ngan org macam sardin.. atau lebih tepat nasik impit... hehehehe

- seperti yang dijangka smpai opis awal... yeyey.... pehtu kak suzie ajak teman dia gi beli kuih.. turun gi beli kuih... tgk ade cekodok.. beli cekodok... sebab cekodok tuh feveret kite... bile mkn cekodok dia memang sedap sgt rasa... waduh2.. crispy sgt rasa... em... walaupon seposen satu dan kecik tapi amat sedap... hehehe tingat plak cik ilmi nak tau gak dia pandai tak wat cekodok pisang... sebab katanya dia pandai masak... uhuhuhuhu...

-amy cuti lagi.. so skali lagi kite gune PC dia wat keje...

-pepagi masuk buat judgment smpai abes.... memang penuh bilik kak adib ngan keje kite yang dah siap.. betambun-tambun...

-then dah siap tuh wat surat gak... before lunch siap semua... waduh2 rasa pantas plak ari nih wat keje... lancar je.. alhamdulillah ler pc tuh takder problem sgt...

- masuk lepas lunch... judgement tadi dah siap kene wat 5 copies plak untuk dapat kan fare copy dari court... so yang tuh wat ler smpai petang.. tak sempat nk buat semua.. sbb belah petang agak kalut2 sket sebabnye loyer2 semua ade meeting...

-Ilmu untuk ari nih- kalau ade masalah kat judgment takut court yang salah tgk kene gi jumpe pendaftar mahkamah dan nak jumpe dia kene call dia dulu then wat appointment. dan kite dah buat satu flow macam mana dari deraf judgment smpai ler judgment fare copy dapat dan untuk executed judgment tuh...

- then abes keje balik umah.. before balik umah jalan-jalan kat KLCC jap ngan kengkawan... hehehe mentang-mentang esok cuti... em... lepas tuh beli roti Boy 2 keping bawak balik umah.. em.. panas-panas lagi sedap je bau...

- naik LRT gak balik.. smpai je kat stesen taman melati.. trus tgk ade bus dah.. wa.. nasib betul je... then trus naik... tapi drebar bus takde lagi.. tunggu je kejap masuk ler drebar nye.. rupenye makcik semalam tuh.. hehehe...

- time nk turun seperti biase... time kasik 'KAK' .... heheeh ape lagi senyum lagi ler makcik tuh...

- sampai je umah takde per pon... tgk concert icon.. best sbb ade MAWI ngan Jack...

-lepas tuh mandi... dah siap semua tulis ler blog nih.... sesambil tulis blog nih.. tak lupe kite putarkan lagu anuar zain feveret kite.... em... seperti biase... lepas ni cadang nk tido ler.. best nye esok cuti.... :D

http://mcnods.fotopages.com

No comments: