Sunday, June 22, 2008

blog

Aduh pening kepala mcNods... blog punye pasal la.. sampai tak perasan masa berlalu... asik dok cube meng edit blog....

Memang pening sangat.. dah putar-putar kepala.. em... sesambil tuh chating.. heheheh conok gak.. kak epot pon tgh bosan... siap nk gi makan pizza... kalu dekat bleh la kite ikut...

Pasal blog nih... mcnods geram ler kenapa bile kite nak wat macam kite nak tak menjadi... bile kite takmo plak dia jadi macam yang kite nak tadi... adeh....kite letak coding lain.. dia kuar coding lain... memang pelik la.. itu yang wat kan mcnods rasa pening. nak muntah pon ade... em...

Ape la yang tak kene nga coding dia??? kejap gmbar heading tu kuar besar.. kejap kuar kecik... kejap kelip2... kejap tak kelip... dah edit gmbar cecantik tulis2... wording tu jadi bertindan plak...
walhal dah ejas dah wording tu... tapi pelik napa gak tak menjadi....
tingal je la header tu macam tuh je... dah senang citer... takde blink blink... pala mcnods pon tak jadi blink blink... rindu nye..

Aih kuar rindu plak.... huahuahauha pelik dan pening dah mcnods ni....

Lepas je dah pening ngan blog ni mcnods pon turun le bawah.... borak-borak ngan mama smbil tgk la tb... lepas tu mama kata dia tingin nk makan pizza... mcnods tipon la abgLa nak mintak pinjam gold card dia.. heheheh beli domino pakai gold card dia.. buy one free one...

Then pegi la k giant nk beli pizza... waduh punya la ramai manusia kat giant tuh.. kalau bukan sebabnye nk beli pizza.. malas la nk pegi giant... memang ramai gile org... nak cari parking pon payah gile... eh tgh tulis blog ni tetiba plak manong online... heheheheh sonok le syaba tu gi dating ngan manong yea.. em... kite je le dok umah sensorang....

Eh ape la plak pegi citer pasal syaba ngan manong plak nih.. hehehehe kalut betul la mcnods nih... kite tgh tulis pasal betapa crowded nye giant hari ahad... ye le org dok gi beli makan... org dok beli barang dapor... ari minggu kan... biase le....

Lepas beli pizza tuh kite pon bergegas le balik... nasib baik la jalan tak jem sgt... waduh.... sampai je umah.. mcnods terus gi mandi... sebab tak sabar dah nk makan pizza ni.. kite tingat ade sorang sahabt kite kate.. mandi la dulu baru makan... so kite pon ikut ler nasihat dia sebab kite rasa bagus jugak ikut benda baik kan... heheheh jangan le pangey kite busuk kite wangi tau... bau cheese nih.. makan pizza... mesti le bau cheese.. sedap nye pizza... nape dia sedap.. sebab dia ade cheese.... hehehe...

Nanti mcnods ingat nak wat pizza la... eh best plak gengstar nih... em.... not bad la... hehheheh nampak cam ade pengkid je sorang... :D
dah le mcnods malas nk citer lebih-lebih la... yang penting mcnods hapy... mcnods ngantuk... rasa macam nk tido je... em.... ape la mcnods ni kan.. sensitif tak tentu pasal je....
Hehehe kite cube yea jadi tak sensitif... ok... chioau... nanti kalau kite rasa nk tulis kite tulis lagi la... hehehehe nk tgk ape tak kene ngan coding ni... :D
Last-last mcNods t
http://mcnods.fotopages.com

No comments: