Saturday, September 20, 2008

KFC

Percaya atau tidak kat sini skang nih mcnods berada di KFC alpha angle... huhuhuh rupanya pengunaan wifi kat negara kite ni sudah makin meluas... kite tak sangka plak kat KFC ni ade plak wifi dia.. memula tadi kite tanye dekat sorang ni pekerja KFC... dia cakap takde.. huhuh pelik la plak... nasib baik ade laptop cik bunge nih bleh la kite membunuh masa dengan menulis blog nih... ade sorang budak kecik sebelah kite ni agak comel gak... dia tembam.. ei geram nye... rasa je nk ambik gmbar dengan dia.. pehtu letak kat blog nih...

geram betul mcnods kalau budak comel2 nih... kite tengok cik bunge plak sian dia Q punye la yang amat pnjang... sian kat dia.. heheheh semoga di mendapat pahala berpuas hari ini....

EM... memang ler sedap sedang berpuasa dan lapa pehtu ras macam nak makan KFC pehtu orang plak belanja... ei cik bunge ape senyum2 kat kite... sabar yea... jangan marah.. awak dapar banyak pahala ari ni cik bunge... em... mmg mengoda la tgk betapa banyak makanan ka depan nih... em... ade yang permpuan cantik... ade yang perempuan macam kampung... bukan nk kutuk tapi jage le adab sket... ade ke kat KFC nak angkat kaki macam tokpek cina dok atas kusi munim kopi.. sungguh tak manis tgk keadan tuh.. tapi yang ramai nye datang ngan family la... em.. FKC ni pon dah penuh sesak tersangat la sesak.
Tak tau la samada mcnods masih mampu untuk menulis lebih banyak lagi... ehhehh memang tril dan seronok dapat menulis blog sambil tgk pelbagai ragam manusia kat sini... sangat teruja mcnods rasa... teruja nye...

dalam keadan ras teruja ni. mcnods teringat balik pasal nasib mcnods yang tak tau lagi tentunye macam mana.. em.. alahai... ape le nasib mcnods yang belum lagi tau pangkal hjung nya.. entah dapat ke tidak kerja.. kalau bleh memang takmo join AG tapi kalau dah tak dpt gak keje itu kire last resort la tuh..

mcnods memang tak rasa sedap hati la.. nak join AG.. rasa macam tak layak pon ade gak.. sebab mcnods kan memang tak gemar sgt criminal law... mcnods plak takut kite buat salah tuduhan. nauzubillah.. memang takut sgt. takut la berdosa bila kite menuduh orang yang tidak berdosa...

hehehe makin banyak cerita mcnods pon makin la banyak membebel... em... kemahiran menaip mcnods pon makin ok... tak tau ler nape bile cari kerja orang asik tanye menaip macam mana?? mcnods jadi confuse gak.. takan le mcnods nih mintak kerja sebagai typist.. kalau mintak kerja sebagai typist takpe la gak kan.. bleh ler.. kalu nk tanye pasal typing nih.. tapi takpe ler'
mcnods ingat nk chating jap sementara waktu berbuka dan juadah nk buke tuh smapi...perut mcnods pon dah bunyi kuat sgt nih... mcnods rasa lapar... cik bunge tetap bersabar dengan line Q yang pajnang jela-jela... huhhu sabar nye dia... harap sabar itu betul la dan di balas pahal puasa...

adeh kate nak benti tak masih tak benti menaip masih lagi membebel lagi tak tentu hala... topik bebuka puasa kat KFC tapi dah lari topik sebab tulis memacam yang tak relevan kat sini... relevan ke tak??? relevan la kirenye....
itu saje buhbye nati kalau mcnods rajin malam nanti mcnods tlis la lagi.. sebenarnye banyak gak resepi baru mcnods dah buat... tapi mcnods malas nk bagi tau kat sini.. malas la sangat... sbab entah ler.. bg tau pon macam tak perlu plak.. tambah la bulan pose.. lagi ler buat orang terliur je.. sian derang....
pada budak comel seblah kite ni semoga berjaya di mas hadapan...
sekian
http://mcnods.fotopages.com

1 comment:

henskey said...

Cik bunge??? Kite kenall laa die sape.. huhuhuhu... cik bunge blnje sbb ada sebab kan... huhuhuhu..... :p neway, samat hari raya pd kak nod... hehehe