Sunday, September 07, 2008

resepi baru..

Ceybah je datang bebuka kat umah ari nih... em.. walaupon ceybah jer havoc nye tak ler kurang.. same je.. tetap maintain.. cume ceybah ari nih.. dia ade baik sket ngan mcnods.. sebab dia takde geng nak belagak ngan mcnods... heheheheh cute betul tgk ceybah gera, sgt kat pipi dia yang kembung tuh...

Em.. hari ni mcnods ade cube resepi baru... em.. begedil maggi... resepi tu tgk kat internet... tapi mcnods ade modified sket... sebab nye bile cari je bahan sume takde... tapi modified pon sedap.. mcnods tak bg tau yang mcnods wat resepi baru.. mcnods wat je macam biase... dan dah siap goreng... pehtu mcnods hidangkan skali seperti biase...

heheheh saje nk tgk caner sume orang punye reaksi... pehtu tetiba baba tanye.. eh ni ape nih... sedap pade semalam... pehtu abg La pon cakp ha ah ler sedap... ape nih... garing plak tuh.. heheheheh pehtu kak rosa pon cakap pe nih.. tak penah rasa pon tapi sedap.... hehehehehe
baru la mcnods reveal kat derang yanf itu adalah resepi baru percubaan mcnods... akhirnye berjaya gak buat resepi baru yang di modified...

itu aje la kot... mcnods pon dah siap ngan suar belang dan stokin belang... sejuk plak malam nih... cume sweater je tak belang.. huhuhuh em... so.. walaupon tak ngantuk sgt tapi agak penat ler.. itu je... perut masih kenyang walaupon dah gi exercise ngan solat tarawikh tadi.....

itu sahaja.... jumpe lagi semuua... heheheh

p/s: kepada kak E... i'm so sory kak.. gambar hantaran tu telah hilang akibat laptop yang telah rosak dan telah di format... jadi tidak ada pon satu gmbar hantaran yang dapat diselamatkan... mcnods amat sedih dgn insiden itu.. tapi apakan daya... mcnods tak terdaya... tgk ler kalau ade kiranya member2 lain yang ade ambik gmbar hantaran tu.. mcnods mintak dan letak kat sini... khas untuk kak E... selamat berpuasa untuk kak E dan selamat membuat resepi kak E yang sedap lagi mantap tuh...

http://mcnods.fotopages.com

No comments: