Monday, September 08, 2008

resepi baru plak..

Resepi dalam internet ade ajar wat kek batik... huhuhu mcnods cube dan menjadi semalam... sedap dan enak... heheheh gembira sangat sebab resepi yang di cube menjadi... gitu ler cerita nye.

selain dari mencube resepi baru... mcnods kenal kawan baru iaitu kawan pada kawan alan.. farid nama dia... baik betul budak nih... hehehehe nampak gaya macam baik ler.. dalam Allah 'alam...
hehehe semoga apa yang nampak tuh terbias ke luar hendak nye....

Alan pon dengan imej baru... hehehe mcnods tekejut ler sket... em... tapi mcnods jugak ler tak baru2...

Tak banyak juge nak cerita ari ni... cume seidkit terkilan bile kak rosa kate bos dia dah jeling2 dah kat dia sbb asik tlg fax kat my stuff... sedih ler gitu... abes lepas ni nak mintak tlg sape lagi.. bukan mcnods men sesuka je nak mintak tlg.. tapi terlalu memerlukan... nak wat macam mana :(
Tapi kalau dah orang cakap gitu.. itu petanda takde dah ler lepas nih... adeh la... ini ler dunia... ape bleh buat kan...

ops lupa plak nak cerita pagi tadi hasri plak tipon.. dia kate ade kat mesjid jamek.. ajak mcnods jenjalan kat sane... ui.. malas le nk pegi ke sana.. takde mende nk wat takde keje la nk pegi sane..
Hasri tu sedang cari kerja.. tapi tak sempat nk ckp lame.. heheh mcnods plak ade hal... em..

sorry la yea.. len kali kite jumpe yea hasri...

takde pe sangat pon nk di celotehkan ari ni... tapi mcnods rasa sangat down... rasa macam tak berguna pon ade... abg alan plak offer satu kerja wat sale... adeh takut betul nak tipon abg dia... nak cakap ngan abg dia... uuuu... sangat takut... takut takut takut.... macam mencabar je kerje dia... kalau ade training takpe ler gak...

Itu sahaja ler kot... oraito.. buhbye.. salamualaikum... ari ni takde mood nk cube resepi atau ape2... nak nagis je sepanjang hari.. sedih sedih sedih.....

http://mcnods.fotopages.com

No comments: