Monday, September 22, 2008

PAK GIG..

bile tengok je nama tuh.. mula la teringat plak kat orang-orang lain.. em.. macam abg hilmi , abg amed dan seman... huhuh ape kabar ler semua2 tuh... abg hilmi ngan seman dah lame tak contact... rindu nye... abg amed je yang masih setia contact mcnods... itu pon tak abes2 ngan perangai dia yang nyekek tuh hauhauhauh....

Paling rindu kat abg Hilmi la.. just want to let him know that mcnods sudah dapat untuk digelarkan sebagai seorang lawyer... lama tak dpt ckp ngan abg hilmi... harap abg hilmi baik-baik di sana... semoga abg hilmi dapat abg yang di cari selama ini.. and abg hilmi really thanks about the advise... never forget abg Hilmi.. kalau ler abg Hilmi ade bace blog ni bleh do contact me again.. at least drop some hello untuk nod...

Oh.. bile cakap pasal abg hilmi.. tingat kat Osh... ape la plak kabarnye Osh... heheheh... em... seman pon dah senyap je... ape jadi tah... jangan sedih2 yea seman... apa yang terjadi kat seman tu bukan salah sesapa.. salah seman sendiri sebab terlalu obses pada sesuatu benda... harap seman pon dah ok..

em.... time2 bulan posa ni memang banyak tingat kat orang... pak gig yang memang hanya contact nod time2 event macam ni je... huhuhuhu

em... abg amat pon pe cerita tah... CC tuh berjaya ke idok... adoi hai... tingat kat abg amat tingat plak kat adek dia montana... em... cane le abg amat ade adik macam montana... huhuh kelakar.. kenagan lama menerjah lagi...

Kak lyn plak.. nampak nye dah sieze dari kerja harian... em... ape le kabat kak lyn..
rindu nye nak borak2 ngan kak lyn cam dedulu...

Kak yan... uih... lagi la... lama sangat tak dengar kabar.. ke dah balik ke shefield?? em.... ape ler cerita kak yan eh...

Selain tuh.. kak juh yang happy go lucky dan sangat riang ceria pon dah lama tak dgr cerita... phone no kak juh pon di ilang... kawan baik kak lip... tingat masa gi jenjalan kat Perlis dulu...

Abe J yang dah beralih pada sleeping mood sejak dah beranak pinak nih... huhuh tiap kali tgk dunkin donut tingat abe J blanja makan dunkin donut yang banyak sgt... wa.. teruja betul abe J beli donut banyak2...

Abg sani pon dah lama nyepi... tapi tak rindu kt dia.. abg sani tu memang la... suke nyakat orang.. benci la kat dia...


RIndunye-rindu nye... nape tetiba rasa rindu neh... adoi le bahaya sungguh... rindu kerana mereka2 ni ler telah mewarnai zaman belajar mcnods dan merupakan antara pemankin untuk mcnods terus belajar dan berjaya seperti mereka.. huhuuhuh..

Sesapa ada teringat lagi kat sapa-sapa yang mcnods tak mention kat sini.. silakan ler mention.. mayber bleh refresh memory lama kan... huhuhuh...

http://mcnods.fotopages.com

1 comment:

kak lip said...

kak lip ada je kat sini, selalu masuk blog nod...
kak lip pun rindu zaman dulu², zaman lepak² kat kl, zaman solo senang katanya...la ni nak jalan² mcm dulu dah tak boleh..
jangan kata ngan nod, ngan kak juz yang kak lip rapat tu pun dah lama tak contact...dia selalu nak sepikan diri hehehe
untuk semua yang nod mention tu..walaupun ada yang lip tak penah jumpe tapi keakraban kita suatu masa dulu sangat² saya hargai!
bila ekkk kita boleh jumpe balik!?