Thursday, July 05, 2007

DAY 15




-ingat nk terus pegi court tapi terlupa plak nk bawak file dia... ape ler...


-kene singgah opis dulu... then nak naik train plak geram giler... sampai kat stesen awal tapi 2 train berturut-turut tak leh naik... wargh... memang bengang... sakit nye ati ku...


-tapi bile dpt naik train bleh duduk... best nye... em... tapi tak best gak.. sebab tempat tuh panas... waduh.. tak rasa pon aircond...


-smpai je opis terus gi beli breakfast.. lapar sangat.. kite pegi beli tauhu ngan tempe goreng ngan cili tumis huahuah.. makan pepagi tuh.. lepas tuh tambah cekodoq 2 bijik...


-tengah je nk mkn.. erk!!! ape nih.. macam kaki ape jer... ingat ke kaki belalang... takpe la jugak.. tibe2 tgk ade lalat..


waduh!!!! geramnye... baru jer makan sket... :( terus tak lalu dah nk mkn... geram betul... lalat ada tergoreng skali ngan tempe tuh... wa... cedih nye.. dah la lapar... lepas tuh minum air suam terus bergegas keluar pegi court.


-time nak pegi tuh naik shutle van dia.. elok jer van nk jalan ade sorang nih macam kenal je... hehehe.. bile dia naik van tegor je ler.. ade gak kawan nk borak... upenye dia tuh kawan D.. em.. ambik le kesempatan tanye nama dia.. upenye nama dia Shida.... then korek2 la rahsia apa dia buat kat firm dia... em...


-smpai je kat court.. pegi tgk appointment file search tuh... h ampeh satu file pon tak listed... hagin betul.. pehtu tanye le court clerk tuh.. kate dah dua kali dah search nih... apsal belum jumpe.. nak plak JID dah obtained.. em.. pehtu dia kate wat skali lagi.. tapi jangan sekarang.. pehtu bengang le gak.. tanye ler dalam sebulan lagi ke? sinis sket... then dia kate dalam dua minggu lagi.. waduh.. memang buang mase je...


-lepas tuh pasal court 7 tuh matter tak listed plak.. waduh-waduh... dah ler tak listed.. bleh siap gelakan kite plak :( smabil cakap buat ler skali lagi... lebih afdal... ei.. geram giler.. ape ler yang afdal plak... buang masa afdal ke... nk jer menjawab.. tapi mikir kan lama lagi kite nk berurusan dgn dia sabar jer ler...


-pehtu balik.... time balik pon naik shutle gak... tak boring gak.. sebab jumpe ngan Yus... jumpe plak lagi kawan.. ramai upenye kawan yang chambering sesama... pehtu korek plak rahsia Yus... upenye dia amat ler suffer... em. kesian dia... kire alhamdulillah ler nasib kite ok...


-smpai jer kat mesjid jamek kite pon ambik train ler balik opis... terus smbung wat keje.. siapkan summary jugment kite tuh... yang dua kes tuh...


-elok jer siap lunch plak...


-time lunch lapar sgt2 kite pon tingin ler nak makan beehoon goreng... dah ler punye lembab dia buat.. pehtu mintak tuh tak smpai-smpai... last2 smpai gak tapi yang smpai tuh bukan beehoon tapi mee... trus cancel la dan blah... lapar nye... :(


- kite beli roti jer kat King..


-then wat summons tolong ann.. lepas tuh kite cari file...


- jumpe mr Gordon.. mintak kat Mr Gordon nak ambik space sket nk buat tempat solat... pehtu Mr Gordon setuju.... yehoo... lepas nih nak solat tak yah ler lagi turun bawah...


-balik umah lewat sket.... smpai jer kat stesen taman melati... wa.... bas baru jer pegi.. geram betul... kite kene tunggu setengah jam lagi....


so smapai ler umah kol 9 malam...


-lepas mandi dan solat kite lapar sgt... lepas tuh kite tgk ade telur rebus yang belum di kopek kulit dia... heheheheh kite pon apply ler teknik yang sayang kite ajar... wm.. best nye... suke sgt... kite wat sandwitch telur... smbil makan smbil tingat kat orang yang ajar kite tuh... sayang..


- lepas tuh terus online dan tulis blog ni smbil tungu orang tuh...


-tibe-tibe... eh talipon bunyi ler... kejap-kejap hold yea.. kite nak pegi jawap call jap.....


............


-heheheh sukenye... orang tuh call kite... dia kata keje tak siap lagi.. terharu sgt... tgh keje pon tingat kat kite yea... takpe ler kite rest dulu.. nati kite jumpe yea....




-sayang sayang baba sayang sayang mama sayang sayang sayang sayang sayang sayang.... sayang..... (*_^)




"ku bahagia bersama 'AWAK'... time kasih..."




http://mcnods.fotopages.com



No comments: