Saturday, July 07, 2007

DAY 16




-kite terus pegi court ari nih... baba antar kite pegi court... hehehe best nye... tak yah tunggu bas lagi... em... best gak.. ingat nak soh baba tungu sebab ingat ke sekejap je.. tgk2 dah keluar plak penghakiman untuk satu kes nih... kene la plak buat penyemakan dan ambik satu copy CTC...




-dah buat pelbagai semua pegi bayar naik atas turun bawah... NI BEG LAMA KITE




-selesai jugak ler... satu lagi kes plak dah masuk BC Box tapi firm tak dapat la plak so dia soh masukan kan satu lagi copy penghakiman... malangnye kite tak bawak la plak.. so dia kate dia KIV file tuh ari senin kene datang ler balik... so kite kene pegi court balik ari senin nanti




-lepas tuh cari baba nak balik.. upanya baba dah siap pegi bank lagi.. waduh-waduh... hehhe




-baba antar kat stesen taman melati.. em.. terus ke KLCC... smbil dlm train tuh kite asik dgr jer suare org tuh yang kite record.. smpai tak sedar dah smpai KLCC..




-smpai je opis kite rasa sakit sgt kepala.. nasib baik kite dah telan activefast 2 bijik.. mintak2 berkesan ler.. kite pon cool down...




-lepas rasa ok sket smbung wat keje... tgk-tgk dah kol 1... waa... cepat betul masa berlalu...




-derang ajak gi makan... kite takmo makan tapi kite ikut je derang borak-borak je...




-kite sakit tekak yang amat sgt.. so kite tak mintak ler air sejuk.. kite mintak milo panas... huhuh.. kene belakar ler minum air panas..




-naik balik opis... kite macam releks jer... walaupon keje bnky tapi kite tak bleh nk buat.. sebabnye kite tak de PC.. hehehe padan muke sape soh takmo bg PC kat kite... takan ler kite nak angkut pc dari umah k0t macam tak logic la plak..




-ari nih semua terasa best nye... sebab micc todak takde... em... tak tau ler... derang pangey todak... tak tau ler napa.. hehehe... kite plak tak rasa pape pon sebab kite bukan under dia... lepas tuh tgh kite sibuk cari file... amy ajak kite kemas bilik filing tuh sebab nak wat tempat solat..hehehe... dah senang sket tak payah ler nk turun bawah tiap kali time solat... em...




- lepas tuh kite tolong keje ann yang menimbun-nimbun tuh... eheheh sejam setengah je siap semua keje dia.. pantas [plak kite wat keje... menyedari keadaan tuh kite pon slow down... supaya tepat kol 545 kite leh abes wat keje... em.. tepat skali... abes jer wat keje smpai 545 kite turun solat asar plak...




-lepas tuh balik keje....




-buat ape yang patut malam tuh kite rest penat... andy ajak gi danau kota.. best nye.. sebab memang kite nak cari beg dgn selipar... hehehe beg kite dah koyak.. selipar kite plak dah putus.. kebetulan betul... em...




-tibe-tibe kite tgh rest tuh nak terlena.. tibe2 org tuh call kite.. wa... tekejut nye.. rindu betul kat 'awak'..




- kite pon online... smbil online tuh kite sempat mandi makan dan bersiap-siap...




-lepas tuh andy datang ambik.. kite pon keluar ler...




-kat sana kite sempat round satu danau kota... best nye... kite pon beli ler beg dan selipar.. itu yang kite cari...




-lepas balik tuh penat sgt... terus terlena.....





NI SELIPAR NGAN BEG BARU KITE (^_*)





kite rindu kat 'awak' tapi awak tuh tak tau kot... tapi kite rasa dia tau... kite dapat rasakan dari hati ini... rindu mu yang menghangatkan jiwa...

No comments: