Thursday, July 12, 2007

DAY 20

kene marah pepagi lagi.. wa... cedeenye... baba antar kite pegi court ari nih....
-kite punye borang 4 ade problem ler plak... bar council soh pegi ractify ngan court... pehtu kite pon pegi ler kat court pepagi... dah kene marah ngan en Murali... em.. tapi nasib baik la dia tak soh fail affidavit pembetualn... mujor ler sgt... kite kene charge RM 8 untuk buat penyemakan...
-tak kire kite claim balik akt firm... huhuhuh...
-lepas dah selesai semuanya kite en murali soh serve balik borang tuh kat bar council ngan kl bar committee...
-kite pon bergegas ler ke sana balik... emm... berlari-lari kite ari nih... smpai opis pon dah kol 11.45 am dah....
- smpai je opis kite dah letih sgt nak buat keje... kite pon buat le keje-keje yang tak perlukan otak...
- elok je kol 1 amy ajak gi makan kat d'selera... heheheh kite tak tau nape kite dah jadi ketagih kat kacang panjang mentah... Ya Allah sedap ler sgt-sgt kacang panjang tuh... rupenye yang mentah punye lagi la sedap... em... kite ambik kacang panjang jer pehtu kakak tuh charge kite RM0.50 jer... heheheh jimat beb....
-lepas tuh borak punye borak... mentang-mentang ler loyer sorang pon takde... raya hindu la semua org kat opis...
-pehtu kite pon mintak ler kat amy nk wat keje kite.. bnyk gile belum print.. elok jer kite baru print dalam 5 kes... si Ann plak datang kacau kite.. waduh-waduh... konon nye urgent ler... memula kite ingat betul la... kite pon tolong la dia.. dah makin melampau la plak... dah kite tolong... lagi dia bagi keje.. then bile dah siap.. lagi dia bagi.. waduh-waduh... kite pon ade tahap kesabaran.. kalau dia loyer tak pe la gak nak bagi2 keje bnyk-bnyk... kak adib pon pesan jangan mintak keje dari clerk.. sebabnye nati derang jadi malas... em... kite tolong ikhlas je mule-mule.. amboi-amboi.. ingat kite nih budak skolah tadika ke.. geram betul.. kite pon tau pikir ler.. pandai-pandai jer dia gune nama kak adib la gune nama vidya la gune nama mr gordon la gune naam miss tamil la... lagi ler kite hangin... emm... i'm not that so stupid la... ade ker dah kejee yang dia mintak tolong tuh soh tulis nama dia... ape ingat kite nih tgh nk practice jadi clerk ke?? waduh-waduh...
-kite buat bodo jer.. kite tulis jer nama kite... uhauhuahuahua.... biar bos tau kite yang buat bukan dia yang buat... heheheh... mentang-mentang kite ni nk tolong orang jer.. dia main buli plak kite... ei.. geram betul la...
-then kite wat-wat sibuk la ngan keje kite... abeh bile vidya tgk kite wat keje dia vidya pon question.. why should you do her job... then bleh plak depan mata kite dia pegi turun bawah jumpe sesapa tah ler.. waduh-waduh... hangin... konon nye.. nur please ler help me... burden and urgent... em... ye la tuh...
-pehtu kite wat kan air kopi lagi untuk kak wani ngan kak yati... seperti biase... aih sayang kite pon nak gak kopi kite buat... tapi dia nk ngan orang-orang dia... erk... :P betul ke sayang?? hehehe sukenye...
-lepas tuh kite dah siapkan keje kite.. malas nk layan keje ann tuh.. kite wat dono je.. kite tak siapkan... kite lepak2 gi toilet la gi affirm kat public notory.. :D ikut kak SU... then dia pon tak ckp ape-ape tgk jam kol 6 terus blah... heheheh....
-kat train plak hangin betul le cik kak nih.. bukan nye train tuh penuh.. yang tak nak masuk dalam tuh nape ler... memang hangin.. last-last kite tolak jer cik kak tuh... padan muke.. saje je nk bg penuh depan pintu train.. ei.. marah nye... nk sound jer rasa...
-em... smpai jer kat stesen taman melati... lagi nk hangin.. ya Allah.. ape la bus 226 ni.. belum pon kol 8 dah takde... hangin betul... tak tepati waktu... em... tapi nasib baik ade bawak novel... malas nk suroh baba datang ambik... so bukak novel baca jer.. smbil tunggu bas...
-bile bus datang kite pon naik dapat duduk... kite tertido atas bus kejap.. best plak sejuk bus tuh...
-smpai umah seperti biasa.. makan, mandi dan on pc tulis blog ler ape lagi... heheheh em..

rindu yang ku tanggung menyesakan dada... alunan suara mu mengurangkan sesak itu... time kasih sayang... luv u...
http://mcnods.fotopages.com

No comments: