Saturday, July 28, 2007

DAY 25- DAY31

Ya Allah ya tuhanku... kau tunjukan la kepada ku jalan yang benar.. serta jelaskan la kepada ku kepada kebenaran.. seeungguhnya hamba mu yang hina ini amat la kebuntuan... hati ini resah dan pilu... ragu-ragu dan kekeliruan.... Ya Allah ... tabahkan lah hati ini menghadapi dugaan hidup...



kerja seperti biasa.... tapi makin bnyk sket....kite keje pelbagai dah...

-bilik photostate tuh dah jadi macam hak milik kite la plak... em.. nk wat macam mana dah dekat nk ujung bulan so kene ler cepat2 hantar bill kat client kalau tak macam mana nk dpt untung... em... kite wat keje teruk2 tapi yang dapt gaji bnyk bos kite.. takpe ler... sabar je ler... nk ilmu bukan senang... takpe... kite kene sabar..

=p

-kite slalu sgr lagu anuar zain... perpisahan ini... em... memang sedap.... kite tingat je kat org yang suke nyanyi lagu nih... tapi kalau anuar zain nk kat kite pon ok gak hehehe...

-em... MR So sgt baik ngan kite skang... tetiap hari asik ajak kite masuk department dia... memang ler department dia amat mencabar minda seorang pelajar undang-undang...

-em... tak tau ler nk kata macam mana... sebab dia buat corporate dan jugak general litigation...

-kite plak tak tau le macam mana nasib kite nanti bile masuk conveyancing department.. uhuhuhuh...

-em.. takde ape pon yang best... ari nih pepagi kite online.. then buat brekfast kat family..

-lepas tuh cmbung chat..

-em... ape lagi yea.. ha ari ni kite nk gi ambik baju raya ngan baju convo... hehehe best nye.. convo bulan 8 nih... antara 25-27 ogos.. em.. memang tak sabar...t api tak best ler... sape ler yang special nk dtg convo kite... family tuh dah tentu la special.. tapi yang special nih... yang org luar.. takde ke.. heheheh em.. sedih la balik...

-tapi takpe... em.. baju raya kite kaler nye biru.. biru gelap em.. memang lari tema betul raya tahun ni.. heheh takpe ler masa untuk berubah kan.. em...

-baju convo la plak kaler nye kuning.. dah nk padan ngan songket kuning itam mama beli kat teganu dedulu... em.. gituhler cerita nye..

-em.. ape lagi nk buat ari nih.. entah ler... nk kuar duti takde... em.. jumpe kawan2 best gak kan...

-em... jumpe kawan ler lama plak tak borak2... hehhhehehh..

-ok ler smpai sini jer... dah lame upenye tak tulis blog... ingat ke baru terlepas dua tiga hari.. heheh... :D



http://mcnods.fotopages.com

No comments: