Sunday, July 15, 2007

DAY 21

DAY 21
-pegi court pagi...
-ada appointment file search lagi... tapi bile pegi jer satu pon tak jumpe lagi.. em.. ape ler nasib ku... kat court jumpe sape yea... em.. jumpe Husna ngan jumpa Faridah..
-balik jer kat opis terus wat keje pakai pc kak wani..
-kak leen MC lagi.. sian asik sakit jer... em.. bile kak wani smpai opis dia pon gune pc kak leen...
-dpt claim.. lepas tuh bilang duit claim ngan kak adib.. hehe.. erk.. bnyk nye cash.. dekat RM3000 gak.. ade ker soh kite simpan.. cari nahas..
-lepas tuh buat keje seperti biasa... em..nampak MR so masuk opis.. seperti biasa bawak dua gelas air tebu.. uh tekejut.. dengan spontan kite kate.. 'cantik nye mr So ari nih...' hehehe... pehtu dia datang dekat kite.. dia kate.. 'u ni apa la kata i macam tuh.. cantik tu untuk perempuan la.. i ni lelaki.. u ingat i tak pandai melayu ka?' heheheh..
-sory ler mr So.. em.. kite tercakap spontan heheh.. dah sape soh dia pegi pakai baju bunge-bunge... macam mat bunga plak...
-bile masa beranjur ke petang baru ler paham nape dia pakai baju bunge-bunge.. rupanya client nk blanja loyer-loyer makan... heheheh petang tuh semuia loyer blah awal...
-kite pon ape lagi.. jam tepat je kol 6 petang terus punch dan blah....
-smpai je umah kite on ym... sempat jumpe orang yang di rindu kejap.. cakap-cakap...

lepas tuh kite mandi makan dan tido....
-tibe2 orang tuh call dia kate ade emergency... kite tekejut... tapi redha... semoga tak dak apa-apa yang membimbangkan.. ameen..

HARI SABTU
-kite bangun awal.. macam nak pegi kerje.. mana tak nye.. tido macam tak ingat dunia jer...
-walaupon bangun awal kite rasa tak sedap badan plak.. kepala kite sakit pening-pening plak...
-then mama ajak pegi KL nak cari kain... mama kata nk beli kain kat kite sebab kesian tgk kite ade dua helai je baju itam putih... heheheh... dah mama nak beli kite ikut jer... :D
-kat KL biase ler jalan TAR ler menjadi kunjungan nak beli kain. mama beli kat kite sehelai ngan adik kite.. pehtu mama beli baju raya kat mama ngan mak...
-baju raya??! erk baju raya kite dah siap ke belum yea??? em...
-lepas pegi membeli belah kain.. terus balik umah...
-singgah kat umah Andy makan nasik... kak iju tak dak sebab ada skolah ganti ari nih...
-lepas tuh balik umah.. rehat-rehat kejap tukar baju mama ajak gi giant plak.. nak beli adiah bday kat cucu nye Dewi..
-lepas tuh ajak mak pegi giant gak jalan-jalan... mak punye la beli sakan kat giant.. memacam mak beli... semua kat cicit-cicit dia ja.. em...baju la mainan la... best nye... rasa nk jadi cicit plak... heheheh...
-lepas balik dari giant singgah umah Tok Teh..
-pakngah Am ngan maklong pon ada kat sana... mak long baru balik dari vietnam.. best nye maklong asik jalan-jalan jer.. ari tuh gi spanyol.. waduh-waduh.. kalau kite keje dah leh kite ikut maklong sekaki... pehtu maklong bagi kain telekung kat mak beli kat vietnam.. best nye.. kite dapat ape?? kite dapat cekelat vietnam jer.. em.. cekelat pon cekelat ler.. asal dapat gak.. heheh merasa la gak..
-lepas tuh balik umah terus...
-bile smpai jer kat umah.. kite terus rasa seram sejuk... pehtu rasa lemah-lemah jer badan...
-entah ler apa jadi kat kite... kite pon masuk bilik kite terus dok atas katil pakai sweater ngan selimut...
-malam tuh baba bagi ubat ape tah... baba soh makan sebijik tapi kite telan smpai 2 bijik hehehe... terus tido.. tak mandi tak makan...

SUNDAY
kite bangun pagi rasa segar dan fresh sgt... em.. rasanya kite dah baik.. alahamdulilah.. dah baik...
-lepas tuh kite breakfast...
-lepas tuh kite kemas bilik
-em... menjahit sket-sket...
-tulis blog nih....
-alamak lupe plak nak lunch.. lapar rasanya.. kite gi lunch dulu yea... heheheh... dua malam terlepas nk tulis blog... em...

'awak' missing you so much... hope to hear from you soon...
http://mcnods.fotopages.com

No comments: